17-M

Mrs. Nesbitts’ ABC-Wednesday ~ 17-M

Hello and good morning, -afternoon, -evening, dear people who participate is this wonderful photomeme, which is a joy to me, week after week, after week. Always curious to what everyone of you comes up with

Hallo en goedemorgen, -middag, -avond, lieve deelnemers aan deze mooie foto-uitdaging die mij week na week na week veel plezier geeft. Altijd weer ben ik enorm benieuwd naar waarmee iedereen komt.

photofriday021015family-EN-abc-w-M-061015

This week’s challenging letter is M.
Today I want to tell you about where M stands for with me. First of all, my (nick-)name of course, Being Melody. This name was given to me by a dear fellow musician who sadly enough, passed away many years ago already, but who I think of almost every day.

Melody… not only a name but a musical term also. In the past I sang, I danced and I’ve made music and I loved it! Performing was my greatest passion, My health no longer allows that for many years now but visiting shows, watching, hearing and feeling it in every bone in my body makes me feel free and happy, truly free and happy.  I love it very much when i see someone performing with every inch of his body, putting his soul into every second of that performance.

After some very, very difficult years I crawled up, took back the control over my life in my hands again and literally made the choice to embrace life and live it to the max. A couple of days after I made that decision I went to a tattoo shop in my hometown and got me this tattoo. I do not like tattoos with names  or other text  but this text says it all, to me. The two letters included are the first letters of the names of my two children, they are my most loved and precious ‘possessions’.

So….. Carpe Diem in the most beautiful way possible for each and everyone of you!

~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _ ~ _

Deze week’s uitdagende letter is M.
Vandaag wil ik je vertellen waar de M voor mij bij staat. Als eerste natuurlijk mijn (nick-)naam, Melody. Deze naam is mij jaren geleden gegeven door een mede-muzikant die helaas al heel jong overleed, vele jaren geleden, er gaan weinig dagen voorbij dat ik niet aan hem denk.

Melody… niet alleen een naam maar ook een muziekterm. In het verleden zong ik, danste ik en maakte ik muziek, wat hield ik daarvan. Het optreden was mijn grootste passie. Inmiddels al weer vele jaren laat mijn lijf dat niet meer toe maar kan ik wel voorstellingen bezoeken, het bekijken, beluisteren maar bovenal voelen in elke vezel van mijn lijf maakt dat ik me vrij en gelukkig voel, echt vrij en gelukkig. Ik geniet tot op het diepst van mijn ziel als ik mag ervaren hoe iemand zijn passie met het publiek deelt, die passie die zich ook bij hem/haar uit in elke vezel van diens bestaan.

Na een aantal extreem moeilijke jaren krabbelde ik langzaamaan weer op en nam ik weer de touwtjes van mijn leven in mijn eigen handen, ik koos letterlijk en figuurlijk heel bewust voor het omarmen van het leven en al het mogelijke eruit te halen. Enkele dagen nadat ik dat besluit nam ging ik naar een tatoe-shop hier in de stad en liet deze tatoeage op mijn enkel zetten. Nou hou ik niet van tatoeages met tekst maar deze zegt het wel helemaal voor mij. De beide letters in deze tatoeage zijn de 1e letters van de namen van mijn 2 kinderen, mijn meest kostbare én geliefde ‘bezittingen’.

Dus….. “Pluk de dag!” op de mooist mogelijke manier voor iedereen, niemand uitgezonderd!

26 hartenluchtjes op “17-M

 1. Gigi Ann says:

  What a nice story. I hope life is all that you wanted and dreamed for. It isn’t always easy to start over new, with new goals in front of us. May you have a Melodious day.

  • Melody says:

   Thank you Gigi Ann … for your nice comment and good wishes.
   No it sure it not.. but ‘no pain no gain’ …

   Thank you, wishing you the same !!

  • Melody says:

   😉 …trying to live life dancing…. much falling though, but getting up every time…with some help of my…. youknowwho/what 😉

 2. Plato says:

  En dan geven de eerste letters van je kinderen je niet alleen carpe diem maar ook nog eens compact disk, de muziekdrager bij uitstek (tot nu toe). Kan het beter, kan het mooier?
  En ook: je hebt hier een mooie kopfoto gemaakt. Ik zeg het niet snel maar deze keer is ie echt prachtig.

  • Melody says:

   Die link had ik nog niet gelegd maar je hebt helemaal gelijk…alhoewel ik toch het liefst naar vinyl luister….

   Dank je wel, inderdaad, een groot compliment uit jouw mond, dank je wel.

  • Melody says:

   Hello to you tooo Bikram, and thank you, i still am very pleased with it… always have my childeren with me where ever i am and go

 3. Kakel says:

  Wat een lieve reactie van Rietepietz. Tatoeages betekenen vaak meer dan waar de afbeelding zelf voor staat. Ik vind m nog steeds mooi!
  Liefs en een knuffel

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.