Mrs. Nesbitts’ ABC-Wednesday ~ 17-G

This weeks letter is G. In this blogpost it stands for two things. First of all, G for g-clef in music. Music is and has always been the most important thing in my life. Second, G for gift. This precious item was given to me by a very dear friend and his wife sometime after i had introduced them to eachother because i thought they would suit well together. And sofar i have been right because coming november they will celebrate their 12 weddinganniversary.

De letter van deze is G, in mijn bijdrage geldt hij dubbel. Natuurlijk staat de G als eerste voor de g-sleutel in muziek want muziek is en was altijd al het belangrijkste ‘ding’ in mijn leven. Ten tweede staat de G voor geschenk. Ik kreeg dit geschenk lang geleden van Niels en Anita. Enige tijd nadat zij door mij aan elkaar voorgesteld waren omdat ik dacht dat ze bij elkaar pasten. Dat ik daarin gelijk had blijkt wel uit het feit dat ze as november hun 12e huwelijksdag gaan vieren.

abcw-17g