17-G

Mrs. Nesbitts’ ABC-Wednesday ~ 17-G

This weeks letter is G. In this blogpost it stands for two things. First of all, G for g-clef in music. Music is and has always been the most important thing in my life. Second, G for gift. This precious item was given to me by a very dear friend and his wife sometime after i had introduced them to eachother because i thought they would suit well together. And sofar i have been right because coming november they will celebrate their 12 weddinganniversary.

De letter van deze is G, in mijn bijdrage geldt hij dubbel. Natuurlijk staat de G als eerste voor de g-sleutel in muziek want muziek is en was altijd al het belangrijkste ‘ding’ in mijn leven. Ten tweede staat de G voor geschenk. Ik kreeg dit geschenk lang geleden van Niels en Anita. Enige tijd nadat zij door mij aan elkaar voorgesteld waren omdat ik dacht dat ze bij elkaar pasten. Dat ik daarin gelijk had blijkt wel uit het feit dat ze as november hun 12e huwelijksdag gaan vieren.

abcw-17g

44 hartenluchtjes op “17-G

 1. A precious Gift indeed Melody. I’m sure you will be Gratified in knowing
  that your attempts at playing Cupid have Guaranteed a future of happiness
  for the Grateful couple.

  Best wishes,
  Di,
  ABCW team.

  • Melody says:

   Ja hè?!
   Ahh moooiiiiii, dan komen we elkaar misschien wel eens ergens tegen in een theater ofzo, lijkt me gezellig!

   Ja zag ik, welkom terug ! Dank voor je lieve wensen, ik wens jou uiteraard hetzelfde ook dubbel en dwars van harte toe.

   • Bedankt voor je aardige comment. Ja ik hou van klassieke muziek en ben een tijdje geabonneerd geweest op een concert serie in Rotterdam, maar ik heb er een hekel aan om ‘s avonds uit te gaan, want dat moet altijd met het openbaar vervoer en dan kom ik zo laat thuis in een leeg huis. Ik kijk nu veel naar Brava. Ik zing in een seniorenkoor en de cantorij van onze kerk.
    Mijn dochter en schoonzoon zijn lid van de Bachvereniging en met hen ben ik naar een uitvoering van een stuk van een van Bachs zonen geweest in Naarden. Geweldig! Naarden is een van mijn favoriete plaatsen in Nederland.
    Prettige week!

    • Melody says:

     Graag gedaan !

     Ik kan me voorstellen dat de gevolgen zo’n uitje niet aanlokkelijker maken. Gelukkig verkeer ik in de mooie omstandigheid over een eigen auto te beschikken (Heb een gruwelijke hekel aan het openbaar vervoer dus op enkele zeer hoge uitzonderingen na zul je me daarin ook nooit aantreffen). Bovendien rij ik graag auto en maakt afstand me nooit iets uit.

     In de meeste gevallen word ik thuis opgewacht door manlief met koffie en een omstuimige veestapel. Tenzij natuurlijk mijn man op dat moment in de nachtdienst zit.

     Ik kijk ook regelmatig naar Brava maar dat kan alleen maar als ik alleen thuis ben want mijn man heeft niets met klassieke muziek. Af en toe zoek ik het in het theater op en dat is altijd volop genieten. Best wel jammer dat niemand uit mijn gezin en vriendenkring van die muziekstijl houdt….

     Naarden is inderdaad een mooie omgeving al ben ik wel blij daar niet te wonen, het is mij er te druk.

     Dank je wel, jij ook!!

 2. How wonderful that you were able to introduce those two to each other and they really were meant for each other! The gift is very pretty! We love music at my house, too. My husband and I met in a singing group!

  • Melody says:

   Yes it is something very special
   Both were friends of mine but living approx. 250 km apart,..

   Indeed, i find it georgious!

   My husband and i met in a dancing… but later on we were members of a churchcoir for many years.

  • Melody says:

   No its a glass ornament … yes i find it very beautiful too!
   I was friends with both of them for a couple of years after both got divorced…

  • Melody says:

   Yes in retrospective that is true although at that time i did not see it that way, i just thought they belonged together.

   Thank you, i do too

 3. That’s a beautiful and very thoughtful gift. All though I took years of piano and can read music, I don’t consider myself a musician. However, I love it too. I have a marvelous and very eclectic collection of music in my library. Blessings!

  • Melody says:

   Zeker weten, dat waren we eigenlijk gelijk vanaf dag 1, ik met allebei apart wel te verstaan…. en dat is nog steeds zo .

   Knuffel -x-♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.