Aapies kijkuh

Een paar keer per jaar ga ik met vriendje Thom een dagje dierentuin doen. Vandaag was weer zo’n dag en onze keus was deze keer gevallen op Apenheul in Apeldoorn. De weergoden waren ons zeer goed gezind, evenals onze medeweggebruikers want keurig op afgesproken tijd en zonder de noodzaak van een jas en/of plu konden we elkaar begroeten en onze dag samen beginnen.

Het was in alle opzichten een heerlijke dag, mede door iets waar ik nog apart over zal bloggen vandaag of morgen. Het enige dat ‘niet goed’ was, waren mijn handen vandaag. Ik kreeg de camera maar niet goed ingesteld en kwam dus thuis met vele foto’s die linea recta naar het ronde archief verplaatst konden worden. Er zit wel een aantal mooie tussen maar de meesten zijn niet om over naar huis te schrijven, nou ja soit, het zij zo toch. Ik laat me daardoor mijn dag niet bederven en kijk dus ook met warme gevoelens op deze dag terug.

Bij enkele locaties kwamen we net voor de start van de voedertijd aan, bij anderen er net na, voor beiden is wat te zeggen. Ervoor… dan hoor je allerlei wetenswaardigheden, erna is het rustiger en fotografeert het makkelijker. Met enige regelmaat pauzeerden we voor een bakkie leut of iets anders lekkers en zo vloog de dag om. Tegen half vier namen we afscheid en ging Thom zuid-west-waarts en ik noord-oost-waarts. Met ongeveer een half uur verschil kwamen we thuis, ik rond kwart voor vijf en Thom rond kwart over vijf, hij had files getroffen onderweg en ik niet gelukkig.

Ik ging douchen en omkleden, zweet wegwerken en dus lekker opfrissen, en dook op de bank met een grote bak thee. De foto’s van de camera af en op de pc gezet en online natuurlijk zodat jullie ze HIER kunnen bekijken als jullie dat willen en kan ik nog even een tijdje relaxen voordat ik weer enkele kilometers verderop naar mijn maandagmeneer ga. Daarna een rustige avond voor de buis en dan morgen, nieuwe dag nieuwe kansen en natuurlijk weer blogposten grijnssss

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

14 reacties

 1. Aan een dierentuin zijn wij niet toe gekomen. Wel een heel actieve vakantie gehad (veel pretparken). Puk is gek op dierentuinen, maar had deze keer besloten om naar het kabouterbos te gaan, waar ze ook beestjes hebben. Dat vond ze ook heel leuk.
  Voor mij is de vakantie om, nu bijkomen :-). Jammer dat we de tijd niet hebben gehad om bij elkaar op de koffie te komen, maar gaan we echt wel weer een keer doen… want je bent een lief en tof mens.
  Laifs,

  • Geeft toch niks? Jullie hebben plezier gehad en dat is wat telt.

   haha ja kom jij maar ff bij hoor.

   Ja dat is jammer inderdaad maar ja dingen lopen soms anders dan je graag wilt hè?! Tuulk, komt goed, zeker weten hoor -x-♥

   Dank je wel, geheel wederzijds hè!!!

 2. best een prachtige serie hoor
  en jullie hadden een prachtige dag
  heb jij die oranje fiets bij het station weg gehaald hihi

 3. Ha, leuk om de foto’s van de mijn zo bekende apen te zien 🙂 Leuk ook dat ik een paar nieuwe jonge zie, doet me goed.
  Wordt tijd dat ik er snel weer eens ga kijken.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.