Marja‘s Zwijmelen op Zaterdag

Afgelopen woensdagavond zat ik op de bank na een heerlijke dag in een dierentuin nog na te genieten terwijl manlief zoals zo vaak met de zapper in de hand zat en de talrijke kanalen doorbladerde die onze provider levert. Op zeker moment liet hij een zender in beeld staan… de muziek die ik hoorde herkende ik gelijk, de uitvoerder in 1e instantie niet, afgaande op het stemgeluid. Tot ik mijn hoofd ophief en mij van verbazing de kaak nog net niet uit het gezicht viel. Zie ik daar toch Marc Marie Huijbregts staan? Ik ben niet echt een fan van hem, ook geen anti-fan overigens, ik kan hem nog steeds niet plaatsen in 1 van die categorieën ondanks dat ik hem natuurlijk al jaren ‘ken’ van diverse tv-producties.
Enniewee… ik bleef even luisteren en mijn verwondering bleef ook hangen… Nou heb ik zelf altijd gezongen dus ik weet wel dat de zangstem en de spreekstem van mensen enorm kunnen verschillen maar dit had ik dus echt niet verwacht, zeker van Marc Marie niet. Op dat moment wist ik dat ik mijn zwijmelbijdrage voor vandaag gevonden had, mits het op joetoepje zou staan uiteraard en dát doet het ….
Ben heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden….

Van harte iedereen een heel fijn, warm, waarde- & liefdevol weekend gewenst én uiteraard veel zwijmelgenoegens!

28 Hartenluchtjes op “Aangename verrassing”

  1. Vind ik ook…. jah volgens mij is het origineel van haar inderdaad….. ik ken meer versies, waaronder eentje in mijn eigen dialect, die ik vind (natuurlijk 😉 ) het mooist.

   Dank je wel, jij ook !!

 1. Wat een mooie uitvoering van hem .Ook ik ben verbaasd als ik dit hoor ,maar ik heb ervan genoten .Een goede zwijmel keuze .En wat is je banner prachtig !!!
  Fijn weekend,liefs Elisabeth

  1. Ja hè?
   Was ik ook, enorm zelfs!

   Dat lees ik natuurlijk graag 😉

   Dank je wel !! Dat is Rica, vrouwtjesluipaard in Dierenpark Emmen, die ik afgelopen woensdag fotografeerde.

   Dank je wel, jij ook, liefs terug.

 2. Ik heb op Henk uitgeprobeerd of hij de stem herkende, niet dus!
  Marc Marie brengt het nummer érrug indrukwekkend, volgen mij zie je hem na het lied ook even iets wegslikken dus het doet hem iets en dat is te horen

  1. Nou… ja….inderdaad 😉

   Jij snapt dus precies mijn verbazing…. en verwondering!

   Jah duhuh, dat vraag je aan een (ex- weliswaar, maar toch) blaaster? Wat denk je zelf 😉
   …. enorm dank je wel…. daar heb ik intens van genoten!!

 3. Mijn mond viel op de grond: is dit Marc Marie? Ongelofelijk. Hij heeft onvermoede talenten. Gedichten citeren kan hij ook zo goed.
  Mooie keuze voor de zwijmel!

 4. Stiekem kende ik zijn geweldige zangstem al een beetje, in één van mijn favo series ‘t Schaep speelt hij Lucas. Waar hij en de andere spelers veelal Nderlandse liedjes zingen. Behalve dat ik de serie geweldig vind, vind ik hem als persoon en zijn af en toe snoeiharde opmerkingen zeer amusant.

  1. Ik dus (nog) niet…. ik ken ‘m dan wel van tv uit sommige programma’s en t schaep ken ik als ‘geschiedenis’ maar verder niet… Echt een fan ben ik dus niet, ben ook niet tegen overigens…

   -x-♥

 5. Ik wist dit wel hoor, hij zingt in het Schaep ook altijd en goed! Ik vind hem een goed acteur. Kan ook altijd enorm genieten van hoe hij bij DWDD aan tafel zit.
  Hoewel ik zomaar denk dat de echte MM heel anders is en praat dan wat wij op tv zien 😉
  gr Bibje

  1. Ah mooi, ik dus nog niet 😉

   Die serie kijk ik niet en dwdd al helemaal niet, geen van dat soort programma’s is aan mij besteed.

   Ja daar kun je best gelijk in hebben, zoals al wel meer bekende mensen, denk ik.

   fijne zondag meis.

 6. Soms komen hele mooie liedjes uit onverwachte hoek. Dit is zo’n nummer. Praschtig gezongen. Mooie en verrassend!
  Fijne zondag en morgen heeeeel veeeeeel plezier!

  Liefs Frederique

 7. Haha, Marc Marie is enig! Ach die stem van hem heeft gewoon iets, ook als hij praat. Maar ik wist wel dat hij heel mooi kon zingen. Dit is een prachtige vertolking van de The Rose… Mooie bijdrage! XXX

  1. Ja nou ehh … ik weet het niet, ben er niet uit 😉
   Maar dit heeft me wel positief geraakt in ieder geval, ja vind ik dus ook.

   dank je wel -x-x-

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.