~ LUISTERIJ ~·Died-enzo

A brand new day

Naar verluidt werd er, en wordt er op dit moment, hard gewerkt aan een nieuwe show van Jeans… De 27e dus. Ondanks mijn onheilspellend buikgevoel komt er kennelijk wel een vervolg, daar ben ik blij mee, zij het dan gereserveerd na een kater opleverend seizoen.

Er is nog heel veel niet duidelijk maar het 1e nieuws is er dan toch al…

De nieuwe show kreeg de naam : “A brand new day”
En wie er wel of niet in de cast en de band zitten is ook verre van zeker nog op dit moment maar naar wat mij verteld is gaan Sarah van der Meer, Velorisa Yorks en Xander Venema door. Dat zou kunnen betekenen dat we Manon Prins, Deborah de Groot, Max de Waard, Rowan Smit, Florens Eykemans niet terug gaan zien, althans niet in Jeans. Over de band in de samenstelling van het vorig seizoen heb ik nog niets gehoord noch gelezen dus daarover kan ik nog niets zeggen. Evenmin kan ik dus al iets zeggen over de ‘nieuwelingen’ die de groep weer moeten completeren…

Afwachten dus maar weer…

Een 1e voorstellingsdatum heb ik ook doorgegeven gekregen… 1 van de reguliere voorstellingen, dus niet de allereerste try-out staat gepland in het theater van Zaltbommel, genaamd De Poorterij, en wel op 6 oktober 2017.

6 oktober 2017
Zaltbommel
De Poorterij
0418-726810

Ik ga de tour-agenda weer bij elkaar sprokkelen en op de pagina’s plaatsen die daarvoor bestemd zijn, de links staan bovenin in mijn menu.

10 Geluchte Hartjes op “A brand new day

  1. nou inderdaad, dat hoop ik ook!!

   Dank je wel…. je hoort van me, als het weer is zoals het was, gaan we weer samen toch?!

   -x-♥

  1. Dank je wel Esther, heb ‘t genoteerd hoor.

   Dat zou zo maar kunnen al hoop ik dat uiteraard niet gezien de afstand voor mij….

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.