~ KIJKERIJ ~·Wildlands

9 Dagen

Daphne mag dan wel werknemer van Wildlands zijn maar dat betekent niet dat zij dan ook als eerste een baby fotografeert, dat mag het personeel namelijk niet zolang ze in bedrijfskleding rondlopen. Vandaag en morgen is ze vrij dus togen we vanmiddag even op en neer zodat zij ook Mauk op de gevoelige plaat kon vastleggen. Ik had toegezegd mee te gaan op de voorwaarde dat we een kort rondje zouden doen omdat ik morgen mijn energie wel nodig heb. Ons plan is namelijk naar het Belgische te gaan omdat dierentuin Planckendael in Mechelen maar liest 3 olifantenbaby’s heeft gekregen, vanochtend de 3e, dus gaan we morgen op kraambezoek. Ruim 3 uur rijden enkele reis en een groot park dus tja ik wil niet moe zijn natuurlijk.  Kortom, vandaag alleen de olifanten bij ‘ons’ en even de vlindertempel om te kijken of er een Atlas zou hangen.

We werden niet teleurgesteld, integendeel zelfs. Die Atlas hing er. Tot onze grote verbazing ook 2 vlinders die we nog niet kenden. De ene kende Daphne wel en dat is de bladvlinder. Zeer bedriegelijk want het lijkt echt een blad, zo levensecht maar toch is het een vlinder.

Ook spotten we een andere vlinder die we beiden nog nooit gezien hadden, ik op een verzorger af die ons het antwoord ook schuldig moest blijven, het was een nieuwe aanwinst en zij beloofde mij het antwoord op te zoeken en in de mail te zetten. Op onze terugreis kreeg ik die mail al, de naam van de vlinder is:  Amathusia phidippus ook wel Palm Koning genoemd.

Na nog een kop koffie en rustpauze hobbelden we terug naar huis… foto’s gesorteerd, samengevoegd, geupload en HIER staan ze, veel kijkplezier.

11 Geluchte Hartjes op “9 Dagen

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.