6wb-175-Opruiming

Marion‘s  ~ (sinds 21 februari 2013)  ~ 6 woorden in 1 beeld

Gestart op 16 april 2011 bij Joke

Thema 7 – 21 februari 2018 :  OPRUIMING

Simpele gunst… voor sommigen onuitvoerbare kunst.

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. bekende foto 🙁
  goed verwoord

 2. Breek mij de mond niet open. De troep die overal rondslingert, het is onvoorstelbaar. Zo’n kleine moeite, maar zelfs die is vaak te veel. Bij onze hogeschool is het ook kommer en kwel. Goed verhaal, ik zit meteen op de kast! 😉

  • Nou inderdaad!!!

   Ik (jij dus ook) snap het gewoonweg niet hoe mensen zich zo kunnen gedragen op een openbare plek….ik vraag me dan wel af hoe het er bij hen thuis aan toe gaat.. (denk overigens dat ik dat vast niet wil weten grijns

 3. Ik besteed er ook vaak de aandacht aan, ik vraag me af hoe men aan die normen en waarden komt.

  • Dank je wel dan Sjoerd, dat je mij in die ‘strijd’ helpt 😉

   Tja…die vraag kan ik niet beantwoorden en daar ben ik eigenlijk wel blij om ook want dat geeft maar aan dat ik het niet begrijp, om de doodeenvoudige redenen dat ik niet die normen en waarden aanhang.

 4. Het is een kleine moeite om je troep in een afvalemmer te gooien,maar blijkbaar teveel voor sommige.

 5. Ja toch…. bizar. Knuffel voor jou xxxxx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.