12 Hartenluchtjes op “6w-1b-Zoektocht”

  1. Ja dat klopt wel…. dit bord hangt aan de sjoel in Bourtange, het ademt helemaal de sfeer van ‘toen’ en dat vind ik altijd weer enorm indrukwekkend.

  1. ja absoluut…. er is tegenwoordig heel veel over dat onderwerp op de tv en ik zie het allemaal en telkens weer besef ik dat ik zoveel dingen niet weet en hoe goed ook mijn fantasie werkt, ik me nooit kan voorstellen hoe dat gevoeld moet hebben… dat ook nooit hoop te kunnen uiteraard.
   Het is en blijft voor mij een intrigerend onderwerp.

 1. Dergelijke gedenkplaatsen blijven indrukwekkend. Zoveel onschuldige mensen…alleen omdat ze Jood waren. Onbegrijpelijk wat mensen elkaar aan kunnen doen.
  Dikke knuffel ♥ ♥ ♥
  OT: je bent de s vergeten in de titel 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.