12 thoughts on “6w-1b-Veiligheid

  1. Melody says:

   Dank je wel Marja, over een maand en 3 dagen alweer 3 jaar geleden…

   Beantwoorden
  1. Melody says:

   Dit was voor de deur van het asiel, nadat ik de collie eruit had gehaald om mee te nemen naar huis, 27 april 2013, ondanks zijn ‘gebruiksaanwijzing’ …die nog steeds deels merkbaar is…. wist hij toen al dat hij bij mij veilig is…dat zie je op de foto, hoe hij tegen mij aan kruipt…

   Dank je wel Peter … ik wens ze jou ook van harte toe!!

   Beantwoorden
  1. Melody says:

   Ja dat klopt wel….was een prachtige dag inderdaad …. met leuke herinneringen.

   Beantwoorden
  1. Melody says:

   Dat is de mooiste emotie op het moment dat je een dier uit een asiel haalt…. en gut wat wens ik vaak dat ik dat veel vaker zou mogen doen…

   Beantwoorden
  1. Melody says:

   Dank je wel Noortje, leuk je weer eens hier te mogen verwelkomen.

   Wij halen altijd dieren uit een asiel… al vanaf het moment dat wij zijn gaan samenwonen in 1983

   Asieldieren zijn de mooiste…

   Beantwoorden
  1. Melody says:

   Nee dat denk ik ook niet…. tenminste niet als ze bij ons in huis komen…. en ik hoop oprecht dat dat ook geldt voor elk ander dier dat door iemand uit een asiel gehaald wordt maar helaas ken ik (teveel) verhalen waarin dat niet het geval is

   Beantwoorden

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: