14 Hartenluchtjes op “6w-1b-Liefde”

  1. Dank je wel Plato… het is een prachtdier inderdaad maar wel eentje met een forse gebruiksaanwijzing, evengoed willen we hem niet meer missen hoor.

 1. Kijk mensen naar mijn hart 😉 Ook onze katten zijn voormalige asielbewoners. En helaas nee ze vertrouwen me nog niet helemaal.
  Bij beide katten was Juan de eerste die vertrouwen in hen had in het asiel, volgens mij zijn ze dat nog niet vergeten 😉 O, ja en ik breng ze altijd naar plekken waar ze niet willen zijn..

  1. 😉

   Wij hebben altijd al asieldieren gehad, vanaf het moment dat wij gingen samenwonen in 1983 poezen en 1 november 84, mijn 1e dag van de zwangerschapsverlof, zat ik ‘s ochtends in een asiel om een hond te halen. We weten dus wel hoe moeilijk het is vertrouwen te winnen en meer nog hoeveel tijd dat kost…. Brego is de moeilijkste van allen tot dusver dus… nee we hebben zijn vertrouwen nog steeds niet helemaal.

   En ja die ‘ritjes’ kennen ze hier ook van mij dus tja ….

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.