20 Hartenluchtjes op “6w-1b-Lenen”

 1. Roos mag in december afrijden. Het zou geweldig zijn als ze meteen slaagt. Alleen al vanwege het geld 😉
  En dan wil ze af en toe natuurlijk mijn autootje lenen. Ik vind het prima, maar diep van binnen houd ik mijn hart vast. De dagwaarde is maar 1500 euro, maar daar heb ik geen nieuwe voor…Nou ja, als Roos het maar kan navertellen!
  Liefs!

  1. Ik had de mijne net nieuw toen zoonlief door eigenwijs gedrag m behoorlijk aan barrels reed…. Toen was ik even niet blij. Maar ach… Fouten maken we allemaal toch

   Xxx

  1. Kan me er iets bij voorstellen 😉
   Ik heb mijn zoon de schade volledig laten betalen…en na verloop van enige tijd toch maar weer de auto gegund. Gelukkig is er nooit meer iets in die zin gebeurd en is hij een zeer verantwoordelijke chauffeur inmiddels, ondanks zijn jonge leeftijd.Hij lijkt niet op (de meeste van) zijn leeftijdsgenoten.

 2. Tja, mijn zoon had eerder een auto, dan ik een rijbewijs. Maar ik leen onze auto met en redelijk gerust hart uit aan zoon en dochter, laatst zelfs aan een vriend die met dochter kleinzoon van Schiphol haalde. Is allemaal goed gegaan.
  Maar nee, asjeblief, als het mis gaat zijn we de pineut en wordt het lopen… 😉

 3. 😉 Ik had mijn rijbewijs eerder dan mijn kinderen.
  Ik leen ‘m ook (weer) met een gerust hart uit aan zoonlief, ik weet hoe zijn rijstijl is, maar nadat hij de mijne (amper een week oud) behoorlijk aan gruzelementen reed heeft het wel even geduurd voor hij weer toestemming kreeg mijn auto mee te nemen.

  Lopen… ja….. is een optie he 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.