27 Hartenluchtjes op “6w-1b-insecten”

  1. Het is hier al aardig fris inmiddels, vooral ‘s ochtends vroeg voor 8-en… dan is een winterjas geen overbodige luxe

   Ja dat hoop ik volledig met je mee.

  1. Dat weet ik toch? 😉
   Dank je wel hoor.

   Dank je wel.
   het lettertype (Coming Soon van Google-Fonts) stond al een tijdje bij mij in de wacht…. het lukte me niet het te installeren op de normale wijze, Google-fonts werken niet op de normale wijze in mijn beheer kennelijk.,
   Ik heb enige tijd nodig gehad om een omweg te vinden die wel zou werken…en die vond ik een paar dagen geleden, aanhouder wint he 😉

  1. Dank je wel.

   Ja… een paar keer per jaar ga ik met een vriend, die net als ik ook fotografie-‘gek’ is, vroeg op pad. Mijn vriendin (zijn vrouw dus) werkt in de zorg… mijn man werkt in ploegendiensten en soms hebben die 2 tegelijkertijd een vroege dienst.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.