8 Hartenluchtjes op “6w-1b-Gastvrijheid

  1. Bij mij niet??
   Tuurlijk durf je dat wel !!

   En die deur op de foto? Durf je vast ook, en anders neem ik je wel bij de hand als dat moet…want wat erachter ligt is zo indrukwekkend mooi ….daar wordt je letterlijk en figuurlijk heel stil van!

 1. Altijd weer wonderlijk he, zo’n sober ogende kerk die van binnen prachtig ingericht en heel vaak liefdevol door parochiegenoten is onderhouden. Ik herinner me een oude kerk op Madeira met een deur die bijna van ellende uit zijn voegen hing te hangen. Mar ook: elke ochtend verse bloemen van kleine, oude vrouwtjes die gezellig kwekkend en lachend de kerk mooi maakten.

  1. Jij zegt het… inderdaad…. dat is ook iets dat mij altijd weer opvalt.

   Deze kerk zag er aan de buitenkant redelijk goed onderhouden uit al zag ik wel wat achterstallig werk… maar van binnen wat het tiptop…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.