~ KIJKERIJ ~·~ SCHRIJVERIJ ~·6w1b

6w-1b-Contact

Marion

Je blog verhuizen zonder? Niet mogelijk!

6w1b-19082015-contact

6 Geluchte Hartjes op “6w-1b-Contact

  1. Echt wel! …..Dankzij hulp van een onbekende die op een noodkreet op fb reageerde is alles verhuisd en goed gekomen….. behalve dan dat alle afbeeldingen verloren zijn gegaan…. Maar alle teksten heb ik gelukkig wle trug.

 1. Lief dat iemand je geholpen heeft. Het verbaast me sowieso dat jij op je laptop nog hulp van iemand nodig hebt. Wat je allemaal tevoorschijn tovert op internet…
  Liefs en een knuffel

  1. 😉 Zeker weten…

   Ik kan veel ja, gelukkig wel, wat dit betreft althans…. maar de buitenste achterkant van mijn blog , en blog uberhaupt, is toch wel een ander verhaal…. dat durf ik gewoonweg nog niet omdat ik mijn kennis nog niet voldoende acht

   -x-♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.