14 Hartenluchtjes op “6w-1b-Aarde

 1. Aarde…ik moest meteen even naar je “Wildlands” foto links kijken! Het lijkt me heel bijzonder om onze planeet vanuit de ruimte met je eigen ogen te zien. Het zal wel bij dromen blijven. Niks erg! Een mooie tekst. Zeker geen alledaagse!
  Liefs en een knuffel

  1. 😉 die gedachte van jou verbaast me niks, ik ken je toch aardig onderhand 😉

   Die wens heb ik ook wel maar er staan vele andere boven.

   Dank je wel schattebout, -x-♥ xxx

 2. Ik zat even naar die foto te turen: het leek wel of er een “touwtje” vanaf dat vliegtuig naar beneden hing – zoals een vliegertouw doet als de wind in verschillende luchtlagen andere sterkte heeft, kronkelend… Maar dat moet een rivier zijn, denk ik.
  Aparte invulling! Dit gebruik van het werkwoord “gronden” ken ik eigenlijk niet, ik associeer het met “in de grondverf zetten”. 😉
  Met “aarden” moet ik ook altijd even nadenken of daar de elektrotechnische betekenis bedoeld wordt of het “inburgeren”…

 3. Dat ‘touwtje’ zag ik ook pas veel later en in 1e instantie wist ik ook niet wat het was… toen ik toentertijd de foto vergrootte zag ik dat het een snelweg was…. \

  Dank je wel.
  Ik wilde eerst kiezen voor ‘grondvest’ maar vond ‘grondt’ mooier omdat het meer kracht uitstraalt dan mijn 1e keus.

  Ja dat snap ik ook wel, dat woord gebruik ik dan weer minder vaak dan gronden, in de werkwoordsvorm…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.