Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)

https://melodyk.nl

18 geluchtte ❤️❤️ op “Veilig

  1. dank je wel, nee hoor bij mij niet meer…. En zoals ik al eerder aangaf, als dat nog wel het geval was, kon ik er niks aan doen… iets bij wordpress waarover ik geen controle heb, ik heb hen vorige week al gemaild dat het gebeurde… nu niet meer.

 1. Hoezo veilig…daar zal geen kraker inkomen, maar als je last hebt van claustrofobie kun je beter niet binnen vertoeven, mooi gevonden…..

  1. Klopt… is een lege verlaten gevangenis ruine inmiddels, in Tallinn Estalnd, wegens bezuinigingen enkele jaren geleden gesloten.

   Dank je wel.

  1. Ja en nee… ik weet het…. zit ergens een fout , heb al contact met mijn provider en met WordPress… heb zelf natuurlijk geen tijd om te gaan zoeken nu… zijn al dagen aan het buffelen in het huis van de jeugd… nog een dag of 2 dan is het klaar voor zover, dat zij de rest zelf kunnen zonder dat wij erbij moeten zijn.

  1. Dát kan ik me ook wel voorstellen… maar ja, ik weet het niet, heb nooit op zo’n wijze opgesloten gezeten en als je de media mag geloven ben je daarbinnen zeker niet veiliger dan buiten op straat want degenen met macht / geld regeren de boel

 2. Gevaren trotseren hoort zeker bij het leven, maar gelukkig zijn er ook veel fijne kanten aan. Ooit zal dit een mooi gebouw geweest zijn, vol bedrijvigheid en activiteit. Nu getuigt het van verhalen uit het verleden, van verval. Maar goed dat het hek er staat, om kinderen veilig te houden. Goed gezien!

  1. Ja dat klopt zeker.

   Ooit ja, maar ik denk dat dat de inwonenden totaal niet interesseerde… bedrijvigheid/activiteit zal er zeker geweest zijn, het was de gevangenis in Tallinn (Estland) inmiddels al jaren leegstaand vanwege bezuinigingen etc

   Jah ach… kinderen zijn als inbrekers, als die ergens perse naar binnen willen houdt niets/niemand ze tegen

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
%d bloggers liken dit: