16 Hartenluchtjes op “Veilig”

    1. dank je wel, nee hoor bij mij niet meer…. En zoals ik al eerder aangaf, als dat nog wel het geval was, kon ik er niks aan doen… iets bij wordpress waarover ik geen controle heb, ik heb hen vorige week al gemaild dat het gebeurde… nu niet meer.

  1. Hoezo veilig…daar zal geen kraker inkomen, maar als je last hebt van claustrofobie kun je beter niet binnen vertoeven, mooi gevonden…..

    1. Ja en nee… ik weet het…. zit ergens een fout , heb al contact met mijn provider en met WordPress… heb zelf natuurlijk geen tijd om te gaan zoeken nu… zijn al dagen aan het buffelen in het huis van de jeugd… nog een dag of 2 dan is het klaar voor zover, dat zij de rest zelf kunnen zonder dat wij erbij moeten zijn.

    1. Dát kan ik me ook wel voorstellen… maar ja, ik weet het niet, heb nooit op zo’n wijze opgesloten gezeten en als je de media mag geloven ben je daarbinnen zeker niet veiliger dan buiten op straat want degenen met macht / geld regeren de boel

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.