6 Woorden – 1 Beeld ~ Moed


Marion
‘s  ~ (sinds 21-02-2013) ~ 6 woorden in 1 beeld
Gestart op 16 april 2011 bij Joke 
Thema  7 – 21 mei 2019 

 

Net die ene voetstap méér vooruit…

 

Melody
❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)

22 Reacties

  1. Ohja zeker weten…. ik ben ook heel blij dat ik tegenwoordig amper nog maar ‘klem’ sta zoals ik altijd stond voor 2 jaar geleden… Ik zal echter nooit vergeten hoe verlammend die angst kan zijn…

    1. Is het ook… maar anderzijds, ik wist niet beter he… de laatste 2 jaar realiseer ik me pas hoe beperkend het echt was…. en dat maakt mijn geluksgevoel en dankbaarheid voor mijn herwonnen vrijheid alleen maar groter

 1. Little by little, one travels far. Een quote van onze geliefde auteur. En na die eerste stap, is de volgende misschien iets makkelijker. Een moedig verhaal, lieve Melody. Voel de vrijheid, die slechts één stap van je vandaan is. x

  1. Ja dat zegt men maar er zijn geen bewijzen voor he… ik kan het me niet herinneren in zjin boeken tegengekomen te zijn…. er wordt verteld dat die spreuk op een ei geschreven stond die hij vond in Boedapest … Ik ken die psreuk wel al jaren maar of ie daadwerkelijk van JRR was, weet ik dus niet

   De volgende stap na de eerste is niet per definitie makkelijker maar blijkt (achteraf) wel altijd de moeite waard te zijn 😉

   Dank je wel schat, en ja dat doe ik tegenwoordig, daar geniet ik nog elke dag van

   XXx <3 <3

Voel je welkom & vrij om je ❤️ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: