6 Woorden – 1 Beeld ~ 2017

zeswoordeninbeeld Marion‘s  ~
(sinds 21 februari 2013)  ~
6 woorden in 1 beeld
Gestart op 16 april 2011 bij Joke
Thema 28 december 2016 – 11 januari 2017:  2017
mijn 147e bijdrage

Iekkkksssss Vuurwerk? Alweer?? Mot dat nou???

Dit jaar alweer de mond gesnoerd.

(voor alle duidelijkheid….dit wat je op de foto’s ziet doet Brego dus zelf…. met name wanneer hij vuurwerk hoort, zoals gisterenavond… is dus niet zo in scene gezet ofzo…. )

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

10 reacties

 1. Alsof we de geesten van het oude jaar ook niet zonder die stomme knallen kunnen verjagen hè? Arme Brego, stress doet rare dingen met mens en dier. Geef je je honden een aai van mij?

  Alvast een fijne en rustige jaarwisseling. x

  • Ze zijn niet te verjagen…… die idioterie aan knalwerk werkt dat alleen maar tegen….

   Brego vind het vreselijk…. schiet compleet in de stress bij de 1e knal en helaas gaat is het hier al een week of 3 dagelijks raak en tja de politie zit natuurlijk maar wat graag veel liever bij de kachel dan dat ze de vuurwerkwet handhaven

   Ja hoor doe ik….

   dank je wel, in huis zal dat wel loslopen, daarbuiten…. is verhaal 2 maar daar waag ik me niet.

 2. Ach wat voel ik mee met hem!! Aaahhhhh…. Hier zitten we met drie enorm gestressde katten. Zo zielig en je kunt er niets tegen doen. Ramen dicht, gordijnen dicht…..hopen dat het dit jaar meevalt en snel over is…. Sterkte en een knuffel voor het lieve beestje! xxx

  • Ik ook hoor, ben er zelf ook bang voor op het panische af maar ja dat kan ik natuurlijk niet laten merken …
   Meestal hangt er een deken om mijn benen heen en kruipt hij dus achter mijn benen tegen de onderkant van de bank aan, schuddend als een espenbladje maar goed….
   dat hoop ik elk jaar weer maar helaas vindt de jeugd onze wijk kennelijk heel vuurwerkinteressant…..

   Dank je wel, die geef ik ‘m hoor, daar houdt ie wel van 😉 xxx

 3. Arme ziel. Wat mij betreft wordt al het vuurwerk definitief verboden.

  • Ja inderdaad!

   Dat roep ik al sinds mijn 16e …. maar helaas is die wens nog steeds niet vervuld en laat ik nou toevallig vandaag een stuk op de voorpagina van een krant hebben gezien …. ik lees nooit kranten dus dit was echt toeval….. dat de vuurwerkbranche aantrekt en men dit jaar een forsere omzet verwacht dan voorgaande jaren…. zuchttttttt

 4. arme Brego, het is waardeloos.

 5. Ja helaas veel dieren hebben het er moeilijk mee, dieren die je van jongst af aan in huis hebt kun je dan nog wel leren er mee om te gaan, maar jij ontfermt je altijd over dieren met een verleden dus dáár valt dan niets meer aan te veranderen.. Ik hoop dat het meevalt.

  • Ja klopt!

   Ook dat klopt….. Brego heeft een behoorlijke beschadiging opgelopen, kan wel stellen dat hij wel het meest voor de kiezen heeft gehad van alle dieren die wij sinds 1983 uit asielen hebben gehaald, dat blijkt uit zoveel dingen. Ik vind dat zo in- & intriest. Wij kunnen alleen maar onze uiterste best doen hem zijn laatste jaren zo mooi mogelijk te laten beleven.

   Dat hoop ik ook….. de dekens liggen al weer her en der door de kamer, zodra er een knal valt duikt hij eronder….

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.