26 hartenluchtjes op “Zes Woorden – Eén Beeld ~ Café

  1. 😉 Ik drink nu al ruim 2 maanden geen koffie meer…. het is geen drama maar ik mis het wel degelijk …. zou momenteel bijna een moord doen voor een cappuccino 😉

  1. het 1e ja…. het 2e en 3e kan ik helaas (nog steeds) niet met je eens zijn ..maar goed, aanhouder wint dus over enige tijd hoop ik op deze uitspraak terug te kunnen komen 😉

    1. 😉 Je bent een lieverd.

     Dat geeft niks hoor….. ik moet het toch zelf doen en gelukkig heb ik er niet meer of minder problemen om als mensen om me heen wel die producten eten/drinken die ik niet mag….

     Ik kom er wel…. ooit, zoals ik er met alles kom dus ook met dit.

    1. Nee helaas…..de enige foto die ik heb is die die je hier ziet…
     Het is niet mijn beker helaas…. ik gebruik ‘m altijd bij iemand voor wie ik zorg als semi-mantelzorger.

     1. Volgens de voortekening staan de twee notenbalken in verschillende toonsoorten, de bovenste in C en de onderste in G dus misschien horen ze niet bij elkaar…

      1. je zou zomaar gelijk kunnen hebben, ik heb echt geen idee… ik heb al jaren geen instrument meer dus ik kan ‘t ook niet meer spelen om dat te ontdekken

 1. Dag Melody, vervelend dat ik nooit kan reageren via mijn iPad. Dan maar even op de grote pc om te zeggen dat ik jouw café kon ruiken door het scherm heen. Heerlijk bakkie ziet het eruit. Ja, dit soort cafés is ook meer mijn smaak. Geniet ervan! Goed gevonden! Lieve groet.

  1. Dat spijt me te lezen…. ik weet de oorzaak niet dus ook de oplossing niet, welke foutmelding krijg je precies??
   Zoals je ziet lukt het mij wel via mijn ipad…

   Haha ja, ik ruim ‘m wel hoor, komt wellicht omdat ik ‘t zo mis en er zo’n zin in heb?
   Ik kan er niet meer van genieten want sinds half oktober mag ik ‘t niet meer drinken….

   Dank je wel, lieve groet terug.

 2. ik begrijp je best want ik heb het ook al verschillende keren geprobeerd …. en soms wel langere tijd volgehouden … Toegeven dat je het mist is m.i. heel belangrijk. Volhouden dus!

  1. Jammer eigenlijk maar ja ook jij weet dus hoe ongezond het eigenlijk is… denk ik ook ja… komt wel goed, het verschil doet me te goed om terug te willen naar hoe het was, gezondheidsmatig bedoel ik dus.

  1. haha zei ik ook altijd….. maar ja als je moet dan moet je…..
   Ik vind de effecten ervan op het lichamelijk functioneren wel heel bizar overigens.

 3. Mag je wel cafeïnevrije koffie, Koba? Ik weet het, ik weet het, dat is geen ‘echte’ koffie’, maar dan heb je in ieder geval wel de smaak. Een beetje dan.
  Thee heb je in heel veel smaken, van de zwarte sterke tot de lichte kruidenvariant. Ik hoop dat je toch je draai daar in kunt vinden. Welke vind je het lekkerst?
  * knuffel *

  1. Nee helaas ook niet…. koffie is hoe dan ook van een boon-soort en die mag ik niet.
   Ja dat is waar…. mijn voorkeur heeft de bosvruchten / kersen / cocos van de Xenos omdat daar ook daadwerkelijk die smaken aan te proeven zijn.

   Ahh schurkt zich ff lekker…. {{{knuffel}}} terug

   1. Fijn dat je die thee dan wel lekker vindt. Hier nog wat andere opties: https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/135573-10-koffie-vervangers.html – uitgezonderd #9 dan! Soms neem ik een kopje cafeïnevrije koffie, maar ik geloof dat ik daar nu ook maar acuut mee stop oh.
    Ik drink ook geen koffie, omdat mijn bloedsuikerspiegel ervan omlaag schiet. Thee drink ik ongeveer per emmer, maar dan de lichte kruidenvariant (bv. ochtendthee van Dille & Kamille).
    Fijn weekend x

    1. 😉 Dank voor je link, ik ga er straks ff induiken….

     Koffie is enorm vet dus kan vele nare gevolgen hebben…. schijnt steeds meer een soort van sluipmoordenaar te worden zoals dat van suiker ook al geruime tijd benoemd wordt.
     Thee drink ik inderdaad ook veel en tegenwoordig ook weer dagelijks geperst fruit.

     Dank je wel lieverd, jij ook xxx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.