59

joop-59-1Vanmiddag Joops verjaardag gevierd, de 59e maar liefst. Waar blijft de tijd, toen we elkaar ontmoetten was ik 14 en hij nog net geen 20.

Sinds wij in Assen wonen vieren we de verjaardagen nauwelijks of niet. We staan er wel ‘even’ bij stil en het gezelschap is altijd hetzelfde; Niels & Anita met mijn maandagmeneer en Corry, onze jeugd en natuurlijk onze veestapel. Joops verjaardag altijd in de tuin met een barbeknoei en de mijne onderdak gezien de tijd van het jaar waarin we jarig zijn. Dankzij zijn verjaardagscadeau konden we optimaal van het mooie weer genieten, geen van ons allen is een zonaanbidder namelijk. Verder is hij natuurlijk verwend met diverse cadeaus maar ook felicitaties via diverse kanalen, waarvoor hartelijk dank!

Het was ook de 1e keer dat wij echt gebruik maakten met mensen buiten ons gezin om van de ‘erfstukken’ uit het oude dierenpark in Emmen. Ondanks dat de stoeltjes er haveloos uitzien ben ik nog steeds heel blij met deze aanwinsten. Ik wil nog iets met die stoeltjes (laten) doen om ze op te knappen maar ik ben er nog niet uit hoe dat moet en wie dat dan kan doen…tips lees ik dus graag!

Knus, kleinschalig en heel gezellig. Vandaag moest Corry verstek laten gaan helaas omdat zij zich niet zo lekker voelt de laatste tijd, heel erg jammer natuurlijk voor ons maar voor haar nog wel het meest. We hebben een ‘borrel’ op haar gezondheid gedronken.

Natuurlijk heb ik foto’s gemaakt met mijn nieuwe aanwinst, dat ik hem nog niet goed genoeg beheers bewijzen de afgekeurde foto’s wel glimlach, daarom enkelen van die die de keuring wel overleefd hebben:

Overigens; Brego en Noah zitten hier nog volop in hun vacht, morgen om deze tijd is dat anders want om 13.00 uur morgenmiddag zitten ze bij de trimmer en als ik ze eind van de middag weer mag ophalen zien ze er weer stukken ‘frisser’ uit….

joop-59-2

joop-59-3

joop-59-4

joop-59-5

joop-59-6

joop-59-7

12 hartenluchtjes op “59

 1. Nu weet ik toch waarachtig niet of ik je al gefeliciteerd had met de verjaardag van je man zo niet , dan doe ik dat bij deze alsnog. Het ziet er gezellig uit hoor Melody,

 2. Alsnog van harte gefeliciteerd. Wat een superstek is het zo met die partytent.
  Btw ik ben blij dat 30m mei (ondanks onze afwezigheid;-)) toch een heel fijne dag is geweest.

  1. Dank je wel!

   Zeker weten, ben er heel blij mee, nu kan ik tenminste ook buiten zitten als het mooi weer is… moet alleen nog achter zitplaatsen aan die comfortabeler zijn.

   Ja ik ook, ik moest jullie beiden heel veel toitoitoi wensen en de hartelijke groeten doen de eerstvolgende keer dat ik jullie zou spreken, namens mijn contactpersoon 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.