PLATO verzon in januari 2013 dit:

1) Schrijf een stukje van 50 woorden waarin je een mening/zienswijze weergeeft en noem dit A.

 

2) Schrijf daaronder een stukje van 50 woorden waarin je het tegenovergestelde beweert en noem dit B.

 

3) De titel is één woord.

 

A)
De wekker zetten. Voor dag en dauw eruit en naar de aangewezen locatie tuffen. Zo vroeg mogelijk want je wilt natuurlijk, op en top koninklijk uitgedost, vooraan staan. Dát jouw hand niet geschud wordt is vanzelfsprekend geen optie. Het idee alleen al bezorgt je angstzweet en nachtmerries. Dvd-recorder natuurlijk geprogrammeerd!

B)
Harriejakkiebah weer een landelijke vrije dag. “Iedereen” is immers ‘head over heels, completely in love’ met de Familie Van Oranje. Dat je dát niét bent is onvóórstelbaar, toch? Lekker puh, dus wél! Niet tegen maar ook niet voor zijn. Ze zijn deel van jouw afkomst, niets meer en niets minder.

18 Hartenluchtjes op “50-50-Oranje”

        1. 😉 Naast mijn bed staat een kastje… daarop staat een lamp… en ligt een boek… en zodra ik plat ga leg ik mijn bril ernaast 😉

         Mijn mobiel gaat op de grond naast het kastje… omdat ik mijn mobiel als wekker gebruik…

         1. klopt kastje en wekker staan er ook , geen boek en geen mobiel
          ik slaap heel snel , wekker ging vanochten om 05:00 en doet dat morgen weer , dus lange dagen en korte nachten 🙂

          1. 😉 Een boek ligt er bij mij al jaren niet meer… mijn ‘bijbel in de zorg’ ligt er wel eens …

           Oefff da’s wel heel vroeg, jeetje….. ben ik blij dat ik dat niet hoef

 1. Ik ga een eind met je mee, ik ga niét in de rij staan om ze zien en het is niét mijn feestje als er dáár iemand jarig is maar verder ben ik wel blij met ze hoor, een president is óók niet alles en zij doen het uitstekend!

  1. Ik denk dat we wat ‘onze Oranjes’ betreft hetzelfde denken. Ik vind het hebben van een koningshuis waardevoller dan het hebben van een republiek al is dat puur gevoel en dus niet in woorden uit te leggen.

  1. Dank u dank u

   Leef je uit, ik lees ze uiteraard graag ….. haha nou dan moet ik maar eens aan het werk dus grijns zodat ik ideeen heb om in jouw hoofd te planten zodra je meldt dat je je verveelt of zo

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.