5 maar liefst.

Alweer ruim een jaar geleden startte in Scheveningen een ‘nieuwe’ musical, niet helemaal nieuw aangezien deze in 2004 ook al aldaar op de planken kwam. ‘Vroeger’ vertoefde ik regelmatig in het Scheveningse theater maar de laatste jaren gebeurde dat niet, met name omwille van mijn gezondheid. Toen bekend gemaakt werd dat deze musical in de herhaling zou gaan én ons ter ore kwam dat 1 van onze Jeans-favorieten er een grote rol in zou krijgen zei Daphne gelijk al: ‘wanneer gaan we?’… die vraag moest ik helaas toen beantwoorden met een ‘voorlopig niet’.

Inmiddels is er veel veranderd en durf ik het wel weer aan… toen we dus kortgeleden de kans kregen om met grote korting 2 kaartjes te scoren prikten we gelijk een datum en werden er kaartjes geregeld. voor vandaag dus… Ik ben net thuis, ga me zo opfrissen en omkleden en dan gaan we de auto in en ondernemen die reis.

Natuurlijk ben ik ff gaan spitten naar de castleden, zouden er toevallig nog meer ex-Jeansjes inzitten en zo ja wie dan? Dat bleek een aangename verrassing, dat waren er 5 maar liefst. De ex-Jeans-castlid die ik in de 1e regels al bedoel bevestigde mij dat aantal dus ging ik gisterenmiddag op pad om cadeautjes te regelen. “Old habbits die hard” grinnik. Dat is iets dat ik altijd al gedaan heb, verlaat iemand Jeans (iemand die ik heel goed vind) en komt die in een andere produktie weer tevoorschijn ga ik natuurlijk kijken en ga ik nooit met lege handen, dus ook vandaag niet

Kortom… Nigel, (Jeans 22 t/m 25) en Nadjim (Jeans 25) en Gaia (Jeans 24) en Maarten (Jeans 24) en David, (Jeans 18)… We zien jullie vanavond en gaan vast weer enorm van jullie genieten.
Wij wensen jullie uiteraard zelf ook een heel fijne voorstelling!!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

22 reacties

 1. mooie geste
  wens jullie veel plezier

 2. Dan wens ik de damer héel veel plezier , maar jaloers ben ik niet, wat een slecht weer om zo’n stuk te moeten rijden, doe voorzichtig hé meisjes!

  • Jullie zijn nu ongetwijfeld onderweg.
   Heel veel plezier vanavond. Hopelijk vinden jullie na afloop dat het de verre reis meer dan waard was. Ik vond hem fantastisch. Spectaculair wat betreft costumering.

   • Haha toen jij jouw reactie plaatste zaten we al in het restaurant.

    Die rit was zeer zeker de moeite waard, alleen al onze ontmoeting met een ex-jeansje voor de voorstelling aan was dat al. De voorstelling zelf was het driedubbelendwars, mens wat heb ik genoten!!

    Ja nou en of!!

  • De dames danken jou voor je lieve wensen, ze zijn uitgekomen, wat een feest.

   Ja dat was minder leuk maar Daphne is gelukkig een heel goede chauffeuse.

 3. Dat wordt een klein feestje voor jou en Daphne. Veel plezier en weer veilig thuis!
  Liefs ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.