3e Beste Zoo Europa 19

Parscout Plus maakte de uitslag bekend welke parken, van diverse soorten, hoog gescoord hebben in de verkiezing van 2019.

Mijn 2e thuis is daarbij op de 3e plaats beland na Loro Parque in Spanje dat sinds 1972 open is en Pairi Daiza in België dat sinds 1993 open is. Zo’n award winnen 3,5 jaar na de opening is natuurlijk heel bijzonder en ik ben dus ook verreweg de enige niet die heel blij wordt van dit soort berichten!
Als je de foto klikt kun je het hele verslag lezen / bekijken en alle categorieën met hun prijswinnaars bekijken.

14 thoughts on “3e Beste Zoo Europa 19

  • Ja inderdaad 🙂

   In 2016 waren ze niet bij de winnaars, ook wel logisch want Wildlands opende pas eind maart dat jaar.
   in 2017 en 2018 stonden ze op de 2e plek… nu in 2019 op de 3e plek, dus wel een daling tov vorige jaren maar evengoed nog hartstikke mooi dus ook hartstikke blij mee.

  • Ja hoor, ik ben er erg blij mee, ook al is dan minder dan de 2 vorige jaren… dat ze in de top3 staan vind ik geweldig, juist vanwege het korte bestaan nog maar. dus alle kansen om te stijgen met de groei van het park dat al gaande is….en nog lang niet klaar… ik kijk nu al uit naar de toekomst en de dingen die ik dan mag delen hier…

 1. IK ken enkel Paira Daiza, daar was ik reeds een paar keer, en inderdaad, die zoo staat me heel erg aan, omwille van zijn ruimte en mooie invulling.
  ‘Jouw’ Zoo bezoek ik eens als ik ooit in de buurt geraak.

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.