30 dagen ~ 6

30-day-blog-challenge-nl-1Waar word ik blij van?

Oeffff hebbie ff?
Met stip op 1 de strijd tussen 2 dingen….. a) met de camera op pad en b) in het theater bij Jeans, het 1e is dan in tegenstelling tot het 2e niet afhankelijk van het weer noch tijd in het jaar.

Dan op de 2e plek…. (en zo logisch ook op dit moment natuurlijk) … de resultaten van de therapie en de cursussen van Voluit Leven en Dit is jouw Leven.  Ik ontdek hoeveel moois er is, er om me heen gebeurt, wat dat met me doet. Ik accepteer meer en meer zonder een gevecht te voeren wat er al gebeurd is en die dingen/gebeurtenissen die ik niet kan veranderen al wil ik nog zo graag. Ik durf weer de deur uit, heb nauwelijks nog remmingen door angst. Paniekaanvallen heb ik nog nauwelijks nog. Pijnmedicatie is enorm verminderd evenals de pillen die orde in mijn heksenketel moeten bewaren. Ik zie weer vaker stralende ogen in de spiegel, ik hoor mezelf vaker lachen, ik zie mezelf vaker glimlachen (alsof ik naar mezelf sta te kijken) meer en meer kruip ik naar het centrum van het leven omdat ik niets (meer) wil missen van al het moois dat er is om van te genieten. Ik weet werkelijk niet goed te benoemen wat me overkomt maar ik ben weer gelukkig aan het worden en neem niet meer genoegen met slechts ‘tevreden’.

Mensen die mij dierbaar zijn verwennen op elke manier die mij mogelijk gemaakt wordt…

Bloggen…
Sleutelen aan layouts…
Met mijn gezin & veestapel op de bank…
Specifieke muziekprogramma’s, dierentuinprogramma’s en crimi’s op tv…
Surfen naar voeding (en het vinden ervan) voor mijn hoofd’s honger naar info op diverse gebieden…
Niets moeten maar alles (willen) mogen…
Dat ik, ondanks mijn soms wurgende eenzaamheid, mensen om me heen heb die er altijd voor me zijn…

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

6 reacties

 1. Fijn Melody dat je weer zin in het leven krijgt en terug vind.Dat van die layouts is helemaal jij,al moet ik dan weer wat zoeken.Soms zie ik aan de layouts hoe de vlag er bij jou bij staat,steeds beter nu.

  • Nou inderdaad…. ik zie de zon weer (figuurlijk en letterlijk)

   Haha ja dat is inderdaad wel zichtbaar ja…. op het moment zelf besef ik dat dan niet maar zodra ik het zat word weet ik dat het anders gaat ;-0

 2. Er zijn mensen die het met véél minder blijdschap moeten doen, wat mooi om te horen, ik ben dan weer blij dat ik niet de énige ben die regelmatig “de weg kwijt is”in jouw nieuwe lay-out;-)

  • nou precies 😉

   Haha ‘de weg kwijt’ ….indien dat het geval is dan verontschuldig ik me er bij deze gelijk voor…. ik ben er wel bewust van dat dat spelen kan dus ik zorg er altijd wel voor dat ‘verlies’ te weinig mogelijk te laten ontstaan

 3. Ik geef eerlijk toe dat ik het doodvermoeiend vind, steeds een andere lay-out. Dan mag ik zoeken waar ik op mag klikken…
  Maar ik geef niet op (-: Dit is een vrolijke herfstoutfit. Past bij de tijd van het jaar en jouw stemming ♥
  Je gaat weer lekker, hè? Jeans is ook in aantocht. Een mens zou het slechter kunnen treffen.
  Kus!

  • 🙂 In principe is de eerste post die je ziet altijd de meest recente…

   Dat weet ik, waardeer ik ook…

   Ja klopt… gelukkig wel, veel leuks en daar probeer ik heel bewust voor open te staan….

   xxx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.