30-day-blog-challenge-nl-15 bloggers die ik volg

Ik ga geen 5 kiezen uit hen die ik daadwerkelijk volg want dan zou ik een waarde oordeel hechten aan hun blogs om de ene boven of onder de andere te laten uitkomen. Zo zit ik niet in elkaar. Ik volg iemands blog om meerdere redenen en dus niet alleen om de tekst die geschreven wordt noch de foto die geplaatst wordt.  Ik volg ook niet zo heel veel bloggers dus het groepje dat ik wel volg is al door mij ‘goed-gekeurd’ voor zover dat iets zegt en iedereen in dat rijtje valt dus binnen die vijf…. wil je weten welke het zijn scroll dan naar onderen en kijk in de linkerkolom op de 5e positie.

8 Hartenluchtjes op “30 dagen ~ 5”

 1. Mijn rijtje landrotten lijkt wel op de jouwe een paar uitgezonderd,die ik wel eens lees als iemand bv een link maakt.Verder heb ik natuurlijk veel blogs die met varen van doen hebben in een rijtje staan.Wonderlijk genoeg vermengen die twee rijtjes zich bijna nooit.Net zoiets als motorboot vaarders en zeilers die uit elkaars ‘vaarwater’blijven,ik vind dat nog steeds een raar fenomeen.

  Fijne dag nog Melody.

  1. Die uitzondering maak ik inderdaad ook wel eens….

   Dat is inderdaad wel een grappig fenomeen… ik heb dat zelf niet, ik volg mensen niet om het hoofdonderwerp van hun blog als hoofdreden…

   dank je wel hoor, jij ook!!

 2. Je hebt gelijk, namen noemen is lastig omdat het dan meteen een waardeoordeel lijkt in te houden. Ik “volg”trouwens helemaal niemand, gewoon omdat ik de pest heb aan een volle mailbox en ik de logjes vanzelf tegenkom van de bloggers die op mijn linken pagina staan.

  1. Nou precies, jij snapt mijn tegenwerpingen.

   Als je het letterlijk bekijkt volg ik inderdaad ook niemand in die zin…. ik heb een linkenlijstje en ik klik iemand aan op het moment dat ik zin heb om die blogger te bezoeken…

 3. Nou ik had er ook wat moeite mee omdat ik nogal slecht ben in het volgen van blogs. of slecht… het is een dagtaak! Dan zit je alleen maar achter je laptop! 😉

 4. Door een aantal te noemen, doe je anderen weer tekort. Dat vind ik ook het nadeel van “stokjes.” Bovendien voel ik dat vaak als een plicht en dan beginnen mijn haren al overeind te staan. Net weer een blog gelezen over een geweldig, enerverend, fantastisch, bijzonder boek dat ik MOET lezen. Ben er dan meteen klaar mee.
  Sorry dat ik me zo laat gaan, haha, het “moest” er blijkbaar even uit (-:
  Je hebt een mooie leeslijst. Niets meer aan doen ♥

  1. Precies !!

   Eh ja bij zulke dingen ga ik ook steigeren (van tegenzin)

   kom maar op hoor, kan ik van jou wel hebben grijnnsss

   dat vind ik ook hoor,

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.