28: Vijf leuke YouTube-Filmpjes

30-day-blog-challenge-nl-1

 

1) Mijn all-time-favorite….

2) Kreeg ik van Niels ooit…

3) / 4) / 5) :
Filmpjes zijn er ontelbaar maar het lukt mij niet 5 te vinden die ik noemenswaardig vind… natuurlijk kan ik wel iets kiezen in mijn brede smaak maar dat betreft dan allemaal muziek en niet zozeer hoe iets gefilmd is dat het de moeite waard maakt… Kortom, ik geef jullie er 2 want meer heb ik gewoonweg niet…

4 Hartenluchtjes op “30 dagen ~ 28”

    1. 😉

      Dat zou kunnen maar dan zou het niet meer ‘mijn’ invulling van de opdracht zijn 😉

      Ik heb ze nog niet dus wie weet doe ik tegen die tijd deze opdracht nog wel een keertje

    1. haha geeft toch niks…. ja klopt wel, ‘t internet staat er vol mee… maar ik vind maar heel weinig echt bijzonder…. dus favoriet noemen zal ik ze niet snel….. een liedje kan dat wel zijn maar t filmpje is vaak niet iets aparts…

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.