Dertig-Dagen

30 dagen ~ 22

Sociale media en ik….

30-day-blog-challenge-nl-1

Daar kan ik kort over zijn… doe ik niet (meer) aan.  Ik ergerde me er alleen maar aan, het plezier dat ik eraan had werd steeds kleiner en dus ben ik ermee gestopt. Afgelopen voorjaar al en ik mis het nog steeds niet, integendeel het geeft een hoop meer rust!

8 gedachten over “30 dagen ~ 22

  1. FB, twitter, instagram, google+, appen, ik doe er niet aan.
    Sommige mensen in mijn omgeving vinden dat ik achterloop. Jammer dan, maar ik zit echt niet te wachten op andermans foto’s en flauwekul berichtjes. Als het serieus is weet iedereen mij heus wel te vinden en omgekeerd ook.

    1. nou precies ….. ben het er helemaal mee eens…. de hoeveelheid bagger is vele vele malen groter dan de hoeveelheid dingen die echt leuk genoeg zijn om mee te krijgen…

Verras me met jouw ♫ ~ Surprise me with your ♫

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.