30-day-blog-challenge-nl-1Blogpraat:

G L I M L A C H  Wat denken jullie? Zou ik na 10 jaar, 5 maanden en 36 dagen iets kunnen vertellen over dit fenomeen?
Of zal ik het maar houden bij: “Breek me de onfatsoenlijk woord niet open zeg?!”

Het mooie aan bloggen voor mij?
Dat ik mijn ei kwijt kan… Dat het mij op een heel leuke manier veel tijd verdrijft…
En dat ik een paar ontzettend leuke én lieve mensen leerde kennen die mij inmiddels heel dierbaar zijn…

Het minder-mooie aan het bloggen voor mij?
Dat ik me genoodzaakt voelde om op een politiebureau aangifte te moeten doen van bedreiging toen iemand mijn kinderen begon te bedreigen en die persoon door kreeg dat ik me niet van mijn stuk liet brengen ondanks talloze hetzes en bedreigingen die daarop volgden.

8 Hartenluchtjes op “30 dagen ~ 17”

 1. Dat laatste is niet fijn,maar verder is bloggen zo gek nog niet.

  ot; Ik heb wel net efkes zwaar zitten klooien hoe ik het moest doen met die renka,maar gelukt. WordPress is toch nog best lastig lijkt wel Japans ha.

  1. ja helaas…..

   het laatste:
   er waren er die mij verantwoordelijk hielden voor de misère van web-log.nl migratie

   het eerste:
   vele jaren geleden alweer vloog iemand volledig uit zijn panty omdat ik zijn blog gekeurd had en hij er niet al te best af kwam… blogkeuringen waren toen een hype en ik had met nog een aantal bloggers een keuringssite waarop mensen een keuring konden aanvragen….

 2. Zonder jou zou mijn blog nu geen mooi jasje hebben. Maar je betekent veel meer voor mij dan alleen helpdesk (-: Door te bloggen kan ik dingen van me afschrijven. Of korte verhalen erop zetten. Het is mijn kanaal, haha.
  Je antwoorden verbazen me niets!
  Dikke kus

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.