30 dagen ~ 11

30-day-blog-challenge-nl-1Piercings & Tattoos

Van de 1e … gaatjes in de oren, in beide 3

En rondom mijn ogen getattoeerde lijntjes zodat ik nooit met een kohl potlood oid aan het krabbelen moet *glimlach*

Ik wil (nog steeds) meer….

 p
Van de 2e…  eentje, op mijn rechteronderbeen

(Ik wil er meer, 1 staat als afbeelding in mijn gsm..)

 t

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

 1. Ooit hád ik gaatjes in m’n oren, maar toen ik na een week of drie een pan heet water over me heen kreeg werd de trui snel over m’n hoofd getrokken en werd de oorbel meegetrokken. Is nooit meer goed gekomen en de gaatjes zijn dichtgegroeid, ik mis ze niet want ik heb geen “oorbellen”gezicht.
  Met tatoeages heb ik helemaal niets en zeker niet met de op het moment zo populaire “sleefs”. Gelukkig mogen smaken verschillen.

  • Ohh jakkessssss
   Ik heb mijn rechteroorlel ooit gescheurd gehad toen een ex van manlief vond dat ik hem van haar afgenomen had…. dat is gelijmd en je ziet er niks meer van…

   Ik heb mijn 1e paar gaatjes gekregen toen ik 10 was, was wel de aanleiding tot de zoveelste huwelijkscrisis tussen mijn verwekkers omdat het mannelijke deel mij geld gaf en het vrouwelijke deel vond dat dat onacceptabel was…. ik weet nog dat ik als een razende naar de juwelier fietste alsof de duivel op mijn hielen zat en om mij dat tientje weer uit de handen te plukken 😛

   Die sleeves en andere grote opvallende tattoos zou ik ook nooit kiezen hoor en zo wie zo al niet op mijn hoofd-hals-romp … ik heb eentje op mijn rechterenkel en ik wil er nog eentje, hoogstwaarschijnlijk op de andere enkel… maar ja of en wanneer dat gaat gebeuren weet ik nog niet

   gelukkig wel….. ik zou nooit kiezen voor die grote opvallende en lijfbedekkende

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.