3-dagen-feestje

Wat Marije al niet veroorzaakt zonder dat ze dat in de gaten heeft, nog minder had toen ze bedacht dat ze een bloguitdaging wilde starten met “Deel Dankbaarheid” als onderwerp
Ik zit nu net, compleet afgepeigerd, op de bank met gestrekte pootjes en is absoluut never nooit niet voorlopig van plan daarin verandering aan te brengen. Woordloos en geluidloos stemt de fysieke Melody daar gevoelsmatig natuurlijk helemaal mee in.. De mentale Melody is een blije gup, die van ze never nooit niet voorlopig van plan is die blijdschap en dankbaarheid die ze voelt los te laten.
Deel Dankbaarheid… vroeg Marije en dat doe ik dus ook bij deze.
Had ik afgelopen zaterdag een heerlijke dag met lieve bloggers op Schokland tijdens de weblogmeeting waarbij mijn knuffelpartij met de grond onder mijn voeten niets aan mijn plezier afdeed, wist ik dat er nog 2 afspraken in mijn agenda zouden staan die als aantekening ‘ogv’ hadden gekregen. ‘Onder gewoon voorbehoud’ want hoe ik mij na zaterdag zou voelen zou leidend zijn voor het wel of niet laten doorgaan.
Gisteren dus de 1e van 2, smullen voor lijf en geest in Gees en Aalden maar ook op de weg ernaar toe en ervan vandaan natuurlijk. Gisterenavond wilde ik eigenlijk bijtijds plat en op weg naar dromenland om mijn afspraken van vandaag niet te hoeven cancelen vanwege overmatig fysiek ongemak. Die vlieger ging niet op want mijn schoonmeisje had een late dienst, die een extreem late dienst bleek te worden. Nadat zij veilig en wel weer binnen en naar boven vertrokken was kon ik dan Klaas Vaak gaan opzoeken, jammer pech helaas, hij bleek onvindbaar. De ochtend viel me best tegen kan ik zeggen. Nou ja fysiek dan, mentaal zat het prima en gelukkig maar want daar kon ik de nodige fysieke energie vandaan halen. Eerst een paar gezellige uurtjes bij mijn maandagmeneer en daarna een klus klaren bij een andere meneer die mijn wapperende handen en openstaande oren en beantwoordende tater nodig had. Eenmaal weer thuis bleek mijn schoonmeisje een vrije dag te hebben dus liet zij voor mij de beide heren uit. Ik rommelde nog snel wat in de tuin omdat ik iets verdords in mijn blikveld had gekregen, friste me op en kleedde me om en stapte weer mijn sauna op wielen met arco in. Op weg naar een camping, een half uur oostwaarts. Melody? Camping? ‘Ben je ziek ofzo?’ “Nee, tuulk niet maar zo heel af en toe komt er iemand voorbij voor wie ik met liefde een uitzondering maak..”  ‘Oh, oke dan, veel plezier’. Ik bracht een heel gezellige middag door bij Meer Dan Mamma en een deel van haar kroost. Buiten gezeten, in de schaduw want de zon is veel te heet hier, met een fris briesje die af en toe licht kippenvel op de armen zette. Zo rond half vijf kreeg ik vanuit mijn heksenketel het seintje dat het tijd werd om op te stappen en nadat mij uitgeleide gedaan was namen we ♥-elijk afscheid met een vette knuffel en drie dikke zoenen en reed ik huiswaarts alwaar manlief me een kleine 3 kwartier later, ja ja middagspits hè grrrrrr, met een bak dampende thee verwelkomde. Zo fijn, de mobiele netwerken van tegenwoordig, een apje met ‘politiebureau’ erin is inmiddels traditie en dan weet hij hoe laat het is glimlach… zo fijn, zulke gehoorzame mannen of niet dan? grinnik. En néé, jullie hoeven het niet te vragen,schrijf het maar op je schoenzolen, ik leen hem niet uit grinnik
Nog 2 morgens ‘werken’. Morgenmiddag met manlief de stad in, extreem noodgedwongen, we moeten beiden nieuwe rijbewijzen, nieuwe id’s en erger nog allebei hoog-hoognodig een nieuwe bril. Van uitstel komt geen afstel, wat moet dat moet, of niet dan? Verder deze week nog geen vaststaande plannen al hoop ik wel eind deze week weer in de één of andere dierentuin te mogen lopen om daarna jullie te kunnen trakteren op weer mooie foto’s! Of dat gaat lukken is afwachten, zowel voor jullie als voor mij. Wat is het vat zit verzuurt immers niet?!
Ik leef voluit!! Fijne avond iedereen, toedeloeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

20 Hartenluchtjes op “3-dagen-feestje

  1. ehhh nou eehh nee, wilskracht daarentegen wel 😉

   Dat ga ik doen, proberen in ieder geval, zolang mijn hoofd meewerkt gaat dat lukken

   liefs terug

 1. en ik maar denken dat ik het altijd druk druk druk heb hihi
  jij spant de kroon
  je weet het hé , doen wat je kan en genieten er van , dat is motto van mij
  en maakt altijd wel blij
  voor nu een slaap wel groet , want dat zal je nodig hebben

  1. hahaha nee hoor ik kan er ook wat van…. zolang mijn hoofd de juiste richting opdraait kan ik veel…

   Ik ken jouw motto, is een heel goeie….

   dank je wel lieffie, jij ook!!

     1. mogge Melody
      ja zo iets is het , maar weet inmiddels wel dat jij je prima red
      geen tranen voor jouw las ik , ik stond ff stil bij het verlies van een zus van m’n blogmaatje van het 1ste uur
      en daar past ook dat mooie lied van Roy wel bij dacht ik zo
      ik ga ontbijtje doen
      geniet de dag

      1. Mogge Karel…. ( je je bent verbaasd hè? Ik zie je heus wel omlaag naar de klok kijken hoor…. ik kan ook eens ‘mogge’ zeggen)

       Ja dat klopt wel, waar een wil is is immers altijd wel een weg

       Dat begrijp ik wel hoor, en dat is ook terecht natuurlijk, ik heb echter net ‘even te vaak’ zulke tranen gehuild de laatste 2 jaren… Jouw gedachte is goed, niks mis mee!!

       Smakelijke bekomst!

       Dat gaat wel lukken, hopelijk voor jou ook.

       1. aha op die fiets
        ik denk waarom zou ik op de klok kijken hihi
        zijn nare tranen hé
        nu ik zal naar de suup om eten , haal voor een tijdje ff geen pinten meer pppfffttt moet echt ff minderen 🙂
        mazzel

        1. haha nee in die auto… is comfortabeler voor mij.

         Ja behoorlijk. Het waren er 13 in totaal en van 3 heb ik nog steeds best veel last!!

         Eetse met hapjes, stik niet in de kapjes 😉

         moet minderen? waarom?

 2. ik heb een comfortabele fiets 🙂
  ja daar kan je last van hebben en ook houden
  ik moet minderen , krijg de broek niet meer dicht hihi

  pagina is te breed , kon onder je reactie niet op plaatsen klikken

  1. Voor jou alleen vast wel, dat geloof ik wel, maar niet met mij achterop erbij

   Klopt…. verwerken/accepteren kost tijd

   Koop je toch een grotere?

   oh sorry…. ben nog aan ‘t sleutelen….. (welke browser gebruik je?)

    1. Ah oke…
     Ja toch

     Hmm ja daar moet je zo wie zo van af blijven 😉

     dat doe ik wel, laat me niet zo snel maar opjagen hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.