2e Thuis

Zoals jullie onderhand al ruimschoots begrepen zullen hebben ben ik heel vaan in Emmen te vinden en noem ik het park mijn 2e thuis, een term die overigens door velen al van mij overgenomen is inmiddels. Al heel vaak hebben jullie blogberichten onder ogen gekregen met daarin foto’s die ik er maak… en links naar albums waarin dan de andere foto’s van dat bezoek staan. Via die foto’s krijg je al een aardige indruk, denk ik althans, van het park, toch? Ondertussen is een aantal van jullie er zelf ook al binnengewandeld en heeft voor zichzelf een oordeel kunnen vellen en kunnen constateren dat je het met mij eens bent of met de criticasters in en buiten de media.
Recentelijk vond ik een paar filmpjes en die staan al een tijdje in mijn widgets. Ik plaats ze nu hier zodat je een ander soort van kijkje kunt nemen in mijn 2e thuis, dé plek in Nederland waar mijn hart het hardst klopt, van plezier en me op mijn gemak voelen. Daarmee niet zeggende natuurlijk dat ik het in mijn 1e thuis niet naar mijn zin zou hebben want daar klopt mijn hart het rustigst door dezelfde oorzaken *glimlach*.
Ik plaats de filmpjes in volgorde van werelddelen, zoals je ze aantreft als je eenmaal binnen de poorten bent en op het Kompasplein staat: Links in de hoek het kleinste deel: Nortica, dan in het midden het grootste deel Serenga en dan rechts in de hoek het middel-grootste deel Jungola, mijn favoriet deel als ik zou moeten kiezen maar dat hoef ik gelukkig niet.

 

N O R T I C A

 

S E R E N G A

 

J U N G O L A

 

IN HET GEHEEL

 

Er is altijd veel te beleven, je zult er heus niet vervelen dus. Het park is en blijft in beweging, er staan weer grote veranderingen op stapel dus deze filmpjes zullen redelijk snel al weer achterhaald zijn… binnenkort bijvoorbeeld wordt Nortica weer veranderd, er komen wasberen en stinkdieren bij en van verdere wijzigingen hou ik jullie uiteraard ook wel op de hoogte. Ik zou het natuurlijk helemaal geweldig vinden je er te mogen ontmoeten en als jij het op prijs stelt wijs ik je graag de weg en vertel ik je alles dat ik weet.

 

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.