2e plaats

Marja

Zoals al wel bekend wacht ik al een hele tijd op het ‘opduiken’ van filmfragmenten uit de nieuwste Jeans-show zodat ik de songs in deze show die mij extra raken met jullie kan delen. Tot op heden zijn die er nog steeds niet. Al sinds jaar en dag is show 8 mijn favoriet. Hoe goed en mooi ook de shows daarna, geen haalde het bij 8. (Draaide in het theaterseizoen 1998/1999).

De shows daarna waren ook heel goed maar toch net ietsjes minder. Tenminste dat vind ik, 100% persoonlijke mening dus. Deze show is hard op weg om show 8 naar plaats 2 te verdringen. Deze show is wel de beste (weer mijn persoonlijke mening natuurlijk) sinds show 8. En wat vond ik zopas tot mijn groot genoegen? Neem 4 minuten een “warm bad” a la Tropical Heat. (Met dank aan: Musicalsites)

(Fréderique….nog 12 nachtjesssss)

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

26 reacties

 1. Ja we hebben duidelijk een verschil in wat we mooi vinden (glimlach)

 2. Jammer, hou niet erg van musicals, al is sommige muziek best lekker.

  • Dit is geen musical Vlasje. In het verleden was ik wel musicalfan en heb ook vele gezien maar dat is alweer een aantal jaren helemaal over.
   Jeans maakt een show van liedjes die ‘iedereen’ kent en daarbij komt veel danswerk kijken.
   Bij Jeans gaat het er echt om dat mooie muziek met het bekende Jeans-sausje overgoten wordt, herkenbaar blijft maar toch net ff anders is.

   • Dat heb ik begrepen, maar een show ligt mij ook niet snel, ondanks de goede muziek die er vaak in zit. Ik hou meer van een echt optreden, met op het moment gekozen liedjes en geen gedoe ertussen. Kaler dus. Maar ik gun een ieder het zijne/hare, hoor.

    • Dat is veel voorkomend misverstand hoor 😉 Heel veel mensen denken bij Jeans dat het een musical is.

     Een optreden zoals jij bedoelt zijn ook zeer speciaal, helaas bestaan die nauwelijks nog. 99 van de 100 artiesten hebben altijd een heel strak schema, tot op de seconde nauwkeurig bepaald wat, waar wanneer etc.

     Daar twijfelde ik niet aan hoor 😉

 3. Dit is toch heerlijk om daar een avond van te mogen genieten .Een show om heel blij en vrolijk van te worden daar twijfel ik niet aan .En nog 12 nachtjes toch??
  Fijn weekend,Liefs Elisabeth

  • Ik kan niets benoemen dat mij meer plezier geeft dan dit.
   12 nachtjes tot aan de dag dat ik naar Fréderique ga om met haar het theater in Almere onveilig te maken bij Jeans. (vorig jaar gingen we voor het eerst samen, en nu in de herhaling)

   Bedankt voor je lieve wensen, wens jou niets minder toe.
   Liefs terug.

 4. Ik ben het helemaal met Marja eens. Ik begrijp goed dat je daar fan van bent. En wat leuk dat je dit filmpje gevonden hebt. Misschien de volgende keer zelf filmen?

  • 😉 daar was ik zelf ook heel erg blij mee.

   Ja zou kunnen maar nee, er zijn ‘genoeg’ mensen die dat in de zaal wel doen en ik vind dat meestal erg onprettig ook omdat ik weet dat ‘artiesten’ in het algemeen dat niet fijn vinden. Ik kan dan wel helemaal idolaat zijn van een artiest(engroep) maar ik wil alleszins voorkomen de naam van ‘vervelende fan’ te krijgen.
   Ik ken een redelijk aantal artiesten persoonlijk en vanuit gesprekken weet ik hoe zij het ervaren.

   Het enige dat ik heel af en toe doe is foto’s maken en dan ook nog alleen maar als ik verderweg in de zaal zit en zonder flits uiteraard.

 5. Nou dat zijn héél wat bekende songs die perfect uit de verf komen, een goed bij elkaar passende groep die best zou verdienen dat het publiek muisstil naar ze zit te luisteren.
  Maar ja, ze vinden het zélf dus heel erg leuk dat iedereen meezingt dus is er niets mis mee.

  • gemiddeld zo’n 50-60 liedjes per show inderdaad.
   En dat muisstille komt zeker ook een aantal keren per show voor hoor…..er zitten altijd schitterende (zwijmel)ballades tussen en dan is het publiek zo stil dat je een speld kunt horen vallen.
   Maar daar waar het kan wordt er vaak luidkeels meegezongen, geklapt, gejoeld en noem maar op.
   Op de stoelen staan gebeurt niet zoveel meer als jaren terug maar ik herinner me, met name theater De Willem in Papendrecht, waar dat wel veel gebeurde.

   Het is vaak voorgekomen, en nu gebeurt dat nog wel zo af en toe, dat als we met een groepje die-hard-fans op rij 1 zitten en de zaal in ons enthousiasme mee krijgen dat we dankbare blikken toegeworpen krijgen 😉

 6. Ze zijn ècht goed! Ongelofelijk dat ze niet landelijk bekend zijn. Ze zouden met gemak een eigen tv-show kunnen vullen. Zoveel verschillende genres die ze zingen. Ik begrijp waarom jij fan bent 🙂 Jij verkeert inmiddels in de voorpret. Samen met Frederique. Gezellig!
  Liefs Kakel

  • Ja inderdaad. …..en dat zijn vele fans (en ik uiteraard) volkomen met je eens…. temeer ook daar ik al zoveel jaren zoveel shows voorbij heb zien komen met andere castleden….. die nu veelal nog steeds in het theatergebeuren werkzaam zijn… en bijv in grote musicals of wat ook maar meedraaien.

   Yessssssss reuzeveel zin in.

   -x-♥

 7. Enthousiasme spat van het scherm. Leuk is dat en geniet er maar lekker van.

 8. Vind het fijne muziek, maar zou hier echt niet (meer) een hele avond naar kunnen luisteren. Fijn dat jij daar heel goed tegen kunt. Lekker genieten dus.

 9. Leuk om de artiesten in dit korte filmpje terug te zien en en horen. Een show waar je blij van wordt. De vrolijkheid die zij uitstralen, werkt aanstekelijk.
  De vorige shows kan ik niet beoordelen. Maar als jij zegt dat deze heel hoog scoort, geloof ik dat meteen.

 10. Allereerst veel plezier als je gaat!! Aan mij is het ook niet besteed of ze moeten het ondertitelen ha. zoveel geluid tegelijkertijd is lastig te filteren.

  • Dank je wel !!!
   Ik heb GodZijDank geen gehoorprobleem., maar wel een onrustig hoofd dus ergens kan ik me wel voorstellen hoe zo’n kakofonie voor jou moet aanvoelen. Lijkt me enorm vervelend.

 11. Dat wordt enorm genieten over 11 nachtjes!!!!!!! 🙂

 12. Tja, of ze nou nadrukkelijk claimen dat het geen musical is of niet, het is wel “op een bedje van musical gekookt” is mijn indruk. Niet specifiek mijn voorliefde, en in deze vorm vind ik het een irritante lapjesdeken. Maar ik gun ieder zijn/haar plezier, mijn keus is ook mijn keus en niet van iedereen… 😉

  • ♫ Mel☺dy ♫

   Het verschil geef jij zelf al aan….

   Een musical vertelt een verhaal
   Jeans is een lappendeken ……..wel mijn meest favoriete natuurlijk 😉

   gelukkig mogen smaken nog steeds verschillen en doet het dat dus ook.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.