25 mei !!!

 

Is de datum dát… mijn 2e thuis weer opengaat. Man man man, vrouw vrouw vrouw, ik kan niet in woorden bevatten hoe blij ik ben met dit nieuws!

Ik had er al van ‘gehoord’ via de lokale tv maar ik weet ook hoe gemakkelijk media liegen omdat sensatie nu eenmaal goed verkoopt dus geloofde ik het niet. Vanochtend kreeg ik weer een melding en ook die geloofde ik niet. Gelukkig werd het bevestigd via de mail en bevestigde mijn schoonmeisje het ook en na een telefoontje naar Wildlands zelf durfde ik écht blij te zijn. (ja ja ja ik weet het… sorry, vertrouwen is nu eenmaal een dingetje bij mij…)

Hoe dan ook… 25 mei ben ik er bij (als alles goed gaat natuurlijk). Man en ik hadden al afgesproken dat als die 1e dag toevallig een werkdag van hem zou zijn, hij een snipperdag zou nemen. Dat hoeft nu niet, het is 1 van zijn vrije dagen. Hij is (stiekem) heel blij want hij zit als een kip op haar kuikens op zijn snipperuren. Ieder jaar weer krijgt hij van zijn chef de opdracht vrij te nemen om uren op te maken zodat die na de jaarwisseling niet vervallen vanwege ‘houdbaarheidsdatum’.

Kortom… jullie snappen vast wel dát mijn dag vandaag niet meer stuk kan, toch?????
Ik zal hoe dan ook per 25 mei wel geen kansen meer krijgen om na openingstijd een leeg Kompasplein te fotograferen.
Nu maar tot nader order duimen dat ik in de groep van toegelaten gereserveerden zal terecht komen

 

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is zeer verheugd dat na overleg met de Veiligheidsregio en burgemeester Eric van Oosterhout het park toestemming heeft gekregen om weer gasten te ontvangen. Dierenparken zien er prachtig uit in deze tijd van het jaar, alles groeit en bloeit en het is dé tijd van veel jonge dieren. Het dierenpark staat dan ook te popelen om bezoekers weer een leuke dag uit te kunnen aanbieden! Samen met de Club van Elf (Nederlandse Dag Attracties) heeft de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) het protocol ‘Veilig Samen Uit’ opgesteld. Het protocol biedt drie garanties omtrent de anderhalve meter afstand tussen huishoudens, goede informatievoorziening en extra hygiënemaatregelen. ‘Veilig Samen Uit’ zal, in afstemming met de veiligheidsregio’s gerealiseerd worden in de dierentuinen.
Natuurlijk is Wildlands verheugd dat zij weer gasten kan gaan verwelkomen in het park, maar realiseert zich ook dat het voor bezoekers wel enig aanpassingsvermogen vraagt. Vóór de officiële heropening zullen er nog testdagen plaatsvinden, onder andere met abonnementhouders. Vanaf nu worden de voorbereidingen in versneld tempo doorgezet zodat Wildlands per maandag 25 mei 2020 gereed is met alle nodige maatregelen. Directeur Erik van Engelen:’ We zijn blij dat we de deuren weer mogen openen. Iedereen heeft nu meer dan ooit dagrecreatie nodig na weken thuis te zijn geweest. Maar we blijven ons bewust van de bijzondere omstandigheden waaronder dit gebeurt.’

Drie garanties.. Het protocol ‘Veilig Samen Uit’ biedt drie garanties:
1. Anderhalve meter afstand.
2. Voldoende en heldere informatie is aanwezig door middel van begrijpelijke instructies en bewegwijzering.
3. Extra hygiënemaatregelen worden getroffen.

Uitsluitend online ticketverkoop en vóóraf reserveren!
Allereerst is het belangrijk om de website en sociale media pagina’s van Wildlands goed in de gaten te houden. Daar wordt gecommuniceerd onder welke voorwaarden gasten, vanaf 25 mei, welkom zijn. De verkoop van tickets zal uitsluitend online plaatsvinden. Iedereen (dus ook abonnementhouders) moet vooraf een plaats reserveren. Het maximum aantal toegelaten gasten per dag zal sterk gereduceerd worden om aan de anderhalve meter afstand tussen huishoudens te kunnen voldoen.

Wat betekent het verder voor de gast?
Voor de reguliere gasten is het misschien even wennen, omdat het park er op sommige plaatsen iets anders uitziet. Het vraagt net als bij de supermarkten soms wat aanpassingsvermogen. Getraind personeel is zichtbaar aanwezig om uitleg te geven. De communicatie is duidelijk, met speciaal op de situatie toegespitste signing. Daarnaast zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. Contactpunten worden vaker schoongemaakt en centrale desinfectiepunten zijn aanwezig.

Wij zijn er klaar voor!
WILDLANDS is er klaar voor weer gasten te ontvangen. “Wij verheugen ons erop onze gasten weer een heerlijk dagje uit te kunnen bieden,” aldus Erik van Engelen.

 

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

24 reacties

 1. Ja dat wordt een feestdag voor jou…
  Leuk plaatje van de giraf 😉
  Groetjes

  • dát hoop ik wél…. er moet gereserveerd worden dus er is altijd kans dat ik buiten de boot val, achter het net vis…. Geluk weet mijn stoepje nooit te vinden…

   haha ja grappig hè , ik heb ff de kleuren aangepast zodat je het beter kunt zien

   zwaaaaiiii

 2. Dat is super fijn, speciaal voor jou hoor Melody, je hebt er lang op moeten wachten.

 3. ha die Melody , ja dat is goed nieuws , waren we ook wel weer eens aan toe hé
  nu hopen dat het geluk op je stoepje komt , dat de vis in het net komt en in de boor valt hihi
  ik zal voor je duimen 👎👍

 4. Zo blij als een kind met ieder stukje meer vrijheid.
  Eindelijk mag je weer op pad. Het idee alleen al geeft zoveel meer gevoel van vrijheid.
  Ben benieuwd of de bij de eersten zal zitten.
  Zou wel.heel.tof zijn.

 5. Wat gun ik je die feestelijke dag…. Het zal allemaal nog wel aanpassing vragen maarrrrr,….. het begin is er!

 6. Wat een HEERLIJK nieuws voor jou! En ik weet zeker dat we nu met zijn allen dubbel genieten van al de mogelijkheden, die we vroeger ‘normaal’ vonden.
  Dat wordt voor jullie een Hoogdag:-)

 7. Eindelijk Melody. Ben zo blij voor je!

 8. Jij bent er helemaal klaar voor en Wildlands straks ook. EINDELIJK! kun je weer naar je tweede huis; je hart ophalen aan alle bewoners die daar leven. En ons verblijden en amuseren met je foto’s.
  Ik blijf voor je duimen, liefie ♥

 9. Wat heerlijk voor je, het aftellen is begonnen. Nu maar hopen dat je inloot.
  Meld je ons wel even de eerste blauwe kuit, want die gaat er vast komen … 🐘

  • 😉 dank u dank u

   Tuulk… ik heb een notitieblok met pen (van Wildlands uiteraard) standaard in mijn tas dus ik ga wel turven hoor…. ik ga daar ook van uit namelijk want een deel van de mens dat zich mens mag noemen gedraagt zich beestachtig, daar is het noorden helaas ook geen uitzondering op

 10. Heel fijn voor jou dat je eindelijk weer als alles goed gaat naar je tweede huisje kan, lens van foto apparaat afstoffen en gaan zou ik zo zeggen, je zal zeker wel tot de genodigden horen, met jouw staat van dienst, nog 16 nachtjes en het is zover, succes ….

  • Nou en of… Leeuwarden gaat maandag al open dus wie weet rol ik daar dinsdag al… maandag moet man nog werken dus dan heb ik geen auto…

   dat weet ik niet natuurlijk, ik wacht het wel af….

   Dank je wel

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.