~ LUISTERIJ ~·Died-enzo

25-9

veendam061115

Donderdagmiddag rond de klok van twee. Zo meteen de auto in en zuidwaarts op weg naar Eindhoven om Liesbeth op te halen waarna we dan weer noordwaarts keren om even boven Eindhoven in Uden te belanden bij Theater Markant voor weer een heerlijk avondje Jeans. Extra leuk aan deze voorstelling is niet alleen de mysterie-guest natuurlijk maar dat Petra (van Karel) vandaag jarig is.

“jeetje wat een lange rit en dat 2x zelfs” hoorde ik vanochtend zeggen waarop ik met een glimlach kon zeggen; is niet erg, heb ik er meer dan voor over en bovendien vind ik het heerlijk om lekker in mijn eentje in mijn toettoetje ‘laag’ over de wegen de ‘vliegen’, zeker ‘s nachts vind ik dat een feestje in het klein. “Met muziek dan zeker?” was de wedervraag. Nou nee eigenlijk niet dus. Deed ik dat normaliter altijd wel, cd draaien en dan luidkeels mee blèren enzo, gaandeweg deed/doe ik dat eigenlijk steeds minder, ik geniet van die stille rust, ongelofelijk misschien maar wel waar.

Na de voorstelling zet ik dan Liesbeth op het ov terug naar haar woonplaats en ga ik noordwaarts, terug naar het Drentse waar iemand met koffie op mij zal zitten wachten, zoals altijd. Altijd weer mooi en fijn thuiskomen. En ja ik prijs me dus regelmatig heel gelukkig dat ik niet zo’n man heb die vervelend doet of mij claimt ergens voor, elkaar vrij laten en elkaar niets verplichten maar wel elkaar dat gunnen waar die ander zo van kan genieten, en dan daar naderhand samen blij over zijn dat die ander het weer heel erg naar de zin had.

Hoe dan ook…. wordt vervolgd dus glimlach

16 Geluchte Hartjes op “25-9

  1. zeker weten 😉

   Dat is helemaal gelukt, heel bijzonder en speciaal vanavond, blog volgt zo

   Doe ik altijd 😉 Ben net safe and sound thuisgekomen en door manlief met koffie ontvangen.

   1. Nou, dat was den ook wel eem neudig noit?, mins wat hest veul te verstouwen had de leste tied! Veur nou eerst mor eem weltrusten!
    Sloap lekker, zunder prakkesoaties over dei minsen dei die zeer doun, bewust of onbewust. Blief bie din oigen gevoul!

 1. “Dat is goud waard, iemand met twee rechterhanden”, zei Iemand eens tegen mij. Het maakt het klussen wel gemakkelijker.
  Jij hebt iemand die HELEMAAL van goud is. Wat een fijne man heb je toch. Meer dan goud waard. Je verdient het zo en heerlijk dat je zorgeloos kunt genieten van al je Jeans voorstellingen en weten dat er iemand op je wacht met koffie.
  Een dikke smakkerd, ook voor Joop.

  Liefs Frederique

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.