25-7 Assen

257asseneileen

Vrijdagavond laat, even voor middernacht. Heb net lekker gegeten, wat ik meestal doe als ik thuiskom van een voorstelling want vooraf eten bevalt meestal niet… Even voor 7-en vanavond ging de deurbel en werd Cornma door haar man bij ons afgezet, na de nodige knuffels over en weer, en uiteraard het trakteren van de honden hier, vertrok hij weer. Cornma en ik rookten nog een sigaretje met manlief en daarna stapten we de auto in, op weg naar de Nieuwe Kolk, het theater hier in Assen. We moesten via een omweg want de stad ligt hier behoorlijk op de hobbel al geruime tijd, en dat duurt ook nog wel even…, maar niet al te veel later reden we dan toch de parkeergarage in. Eenmaal boven in de foyer zaten Anita en Greet al op ons te wachten en weer even later hadden we onze plaatsen op rij 1 ingenomen.

Een avondje Jeans met iemand naast me die het nog niet kent maakt het altijd weer extra spannend maar gelukkig had deze nieuwelinge het prima naar de zin. Zoals altijd vloog de avond weer om, weer een prachtige show en deze keer was Eileen de mysterieguest en stal ze een deel van de show, geheel terecht uiteraard. Na de voorstelling namen we afscheid van Anita en Greet en reed ik Cornma terug naar haar lief waarna ik terug reed naar huis waar mijn manlief met eten op mij zat te wachten, en koffie natuurlijk. Nog even met de jeugd gekletst en nadat zij naar boven gegaan waren kon ik de laptop pakken.

Mijn hoofd nog vol klanken en diverse beelden op mijn netvlies, wat een heerlijke wijze om bij te ontspannen en weer op te laden, het zijn herinneringen om te koesteren en dat doe ik dan dus ook!! Nog maar aftellen tot as vrijdag, want dan ga ik met Daphne naar Jeans in theater Van Beresteyn in Veendam.
Wij gaan wel van te voren uit eten ergens en ook even weer helemaal bijkletsen want het is al weer een tijdje terug (veel te lang eigenlijk) dat we elkaar in de ogen konden kijken, dus daar verheug ik me ook dubbel en dwars op.

Welterusten voor strakkies… fijn weekend alvast!!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

4 reacties

 1. Nog éven en hebt heel logland bekeerd tot “jeans-isme”;-) maar ik gun jou je mooie avonden van harte hoor en je hebt gelijk, met een ander sámen genieten is altijd mooier dan alleen.

  • Grinnik ….. ben ik dan toch een ‘zieltjeswinner’ ? 😉
   Voor hen wil ik dat met liefde zijn hoor.

   Dank je wel hoor, lief van je, {knuffel}
   Dat is absoluut waar !!!
   Gedeelde vreugd is dubbele vreugd.

 2. Of ik bekeerd ben, weet ik niet, maar enthousiast gemaakt ben ik zeker. Ik heb een heerlijke avond gehad en heb daar dus ook een logje over gemaakt. Nogmaals bedankt, Mel.:-)

  • 😉 😉 Geeft niks hoor, daarvoor nam ik jou immers niet mee ?
   Dat je het naar je zin had, daar ging het me om, en dat is gelukt.
   Oh leuk, ik kom lezen hoor, graag gedaan lieverd -x-

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.