25-68-22

jeans25-jubileumtour-2@2x

Zwolle vanavond…. de één na laatste van seizoen 25 die bij uitstek wel heel bijzonder was vanwege diverse gebeurtenissen gaandeweg de afgelopen 5 maanden.  Daphne is al wekennnn bezig met het maken van de afscheidscadeautjes voor iedereen. Bastiaan heeft haar heel veel geholpen anders was het niet op tijd klaar gekomen. Vanavond zien we (vermoed ik) niet iedereen maar omdat Daphne de cadeautjes gemaakt heeft nemen we ze wel vanavond mee. Aan Heidi of Petra dan de eer ze achter de coulissen uit te delen. Dat is die dames meer dan toevertrouwd weet ik inmiddels uit ervaring.

En ja… ik / wij.. slaan de band en de crew niet over. Het gebeurt gaandeweg het seizoen veelvuldig dat 1 of meerdere castleden verrast worden met bloemen en cadeautjes maar de band en crew kunnen meestal ‘hun bek afvegen’ zoals wij dat hier in het noorden zeggen.  Al sinds jaar en dag neem ik met enige regelmaat cadeautjes mee, kan van alles zijn, gaat niet om de centen die erin gaan zitten maar gewoon omdat ik vind dat ze het verdienen en dus niet alléén de cast! Bij de laatste voorstelling krijgt iedereen iets, altijd, al jaren, en die traditie hou ik ook in ere. Het is veel te leuk om mensen met iets te verrassen! Een kleinigheidje met een kaart met persoonlijke tekst, het voorbereiden daarvan, waar ik gedurende het hele jaar mee bezig ben, is zo ontzettend leuk om te doen.

Vandaag dus Zwolle met Daphne en morgen Heerenveen met Anita. Nog maar 2x ‘even’ helemaal genieten, elke seconde vanaf de 1e akkoorden tot en met de laatste zo intens als maar mogelijk is, genieten.

Zo meteen eerst ff de stad in, een koffie-knuffel-klets-date met Corry, daar heb ik uiteraard ook zin in.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

4 reacties

  1. Dan maar weer een héél fijne avond gewenst!

  2. Het einde nadert met heel rasse schreden… Geniet nog even met volle teugen, je bent beide keren in goed gezelschap (-:
    Ontzettend lief van jullie om cadeautjes mee te nemen. Een beetje aandacht geven aan een mens doet wonderen. En de bandleden zijn net zo belangrijk als de cast.
    Ik wens jullie een heel fijne avond!
    Baai baai swiet hanniebie ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.