25-66-20

jeansboek

De laatste week….. eentje met emoties, zoals altijd, als het gaat om de afsluitweek van een Jeans-seizoen. Dit seizoen lijkt het wel erger dan ‘normaal’.  Zal vast te maken hebben met mijn eigen onrust.  Alle gebeurtenissen, juist in dit seizoen, dragen daar hun steentje aan bij natuurlijk. Wat heb ik veel dingen benoemd als feit die uiteindelijk dan toch anders liepen. Dat iets nooit definitief is, zo maar in een oogwenk kan veranderen, heeft dit seizoen wel bewezen.
Vandaag zou ik op tijd naar Oss vertrekken om daar Liesbeth te ontmoeten en de middag buiten door te brengen door wat ook maar voor leuks te gaan doen. Dat hebben we maar ‘afgezegd’ want een nat pak halen zagen we beiden niet zitten. Het regent daar, het regent hier en het ziet er niet naar uit dat het beter worden zal. Dus de afspraaktijd maar verlaat.  Ik rij straks die kant op en ben dan om en nabij de 2 uren onderweg, pik Liesbeth bij het theater op en dan zoeken we een restaurantje waar we dan in alle rust kunnen bij kletsen onder het genot van wat lekkers.
Deze 20e (voor mij…. voor hen is het de 66e)  is mijn verjaardagscadeautje en dat geeft natuurlijk een extra leuk tintje aan het geheel. Ik verheug me er uiteraard op maar tegelijkertijd ook wel met een soort van zwaar gevoel in mijn buik. De laatste loodjes immers? Zowel voor cast en crew als voor mij. Voor Liesbeth is het de laatste, door het uitvallen van de herhaling van de jubileumshow. Voor mij is het op 3 na, de laatste. Ik heb morgen in Deventer nog, woensdag in Zwolle nog, om dan donderdag echt afscheid te moeten gaan nemen van deze show en enkele castleden in Heerenveen.  Nog 4x genieten dus, met name van Nigel, die het naderend afscheid ook met dubbele emoties tegemoet gaat.

Alle goede dingen komen in 3 zegt  men toch? 3 Goede nieuwtjes dus:
1) De eigenaren van Mac, onze logeehond die eergisteren zo op was dat men moest besluiten hem te laten inslapen, hebben gisteren gehoord dat ze voor de 3e keer opa en oma gaan worden terwijl ze op dit moment in afwachting zijn van hun 2e kleinkind dat in augustus verwacht wordt. Ben blij dat zij veel moois hebben om zich aan te trekken in deze verdrietige tijd.
2) Brego schijnt het naarste ook achter de rug te hebben. Wat nou precies de aanleiding is geweest weten we niet, de schrik zat er wel in omdat er in de media berichten waren geweest over verspreiding van vergiftigd vlees in tal van wijken in Assen. Hij is een paar dagen behoorlijk van slag geweest, deed niets anders dan ronddribbelen en overal zijn ontlasting neerleggen, neerspuiten, beter gezegd. Liggen en zitten deed hij niet, kennelijk voelde hij zich te onprettig daarvoor. Onze vloer is nog nooit zo vaak gedweild geworden als de afgelopen dagen. Sinds halverwege gisterenmiddag gaat het weer prima, gelukkig!!
3) Sinds een week zit ik in de medische molen, er lopen diverse onderzoeken omdat er van alles niet goed gaat, met name fysiek wat uiteraard zijn weerslag op mijn mentale conditie heeft. De nieuwe medicatie en de verhoging van de dosissen van ‘oude’ medicatie slaan goed aan… Niet te vroeg juichen natuurlijk maar toch ben ik al blij met de winst die ik deze week op gezondheidsvlak heb mogen maken. Heb deze week al 3 nachten ‘probleemloos’ mogen (door-)slapen, wat een genot! Morgen naar het lab voor een bloedonderzoek… de lijst die ik mee moet nemen bevat amper nog lege hokjes, bijna elk hokje is aangevinkt. De huisarts zei met een glimlach “als ze toch bezig zijn dan maar gelijk de hele heisa in 1x”, daar kon ik het natuurlijk onmogelijk mee oneens zijn.  Nu maar hopen dat men de oorzaak (oorzaken) van mijn klachten vindt en nog meer, kan oplossen of in ieder geval verminderen. Wish me luck.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

16 reacties

 1. LOT of luck!
  En ik hoop dat het ook met de meds luckt?

 2. Het mooie van dit seizoen afsluiten is dat je over een paar maanden weer een nieuw seizoen kunt openen;-)
  Ik duim voor je dat de onderzoeken inderdaad iets oplosbaars opleveren.

 3. Ik wens je alle geluk van de wereld, meis.

 4. Beste Melody,wens je een betere gezondheid toe hoor,
  het is hier al lente op je blogje leuk hoor,ik hoop dat je een leuke dag gehad heb met JEANS,nog lieve groetjes Ivonne

 5. Hoop ook dat het allemaal lukt meis!
  Sterkte en sowieso voor vanavond een beetje Jeansmedicijn, nooit verkeerd!
  Heel veel plezier..
  Liefs XXX

 6. Drie nachten probleemloos kunnen doorslapen is een goed begin. Dat het mag doorzetten!
  Triest dat je vrienden Mac hebben moeten laten inslapen. Je hond hoort toch bij het gezin. Ik wens hen dan ook veel sterkte.
  Ook sterkte voor jou: je bent een bikkel.
  Knuffel van Kakel

  • Ja inderdaad, het gaat de goede kant op lijkt het… nu doorzetten

   ja dat is enorm sneu. dank je wel, ik zal t doorgeven.

   -x-♥ ik heb een heel goed voorbeeld, als zij t kan, moet ik t ook kunnen, toch?

 7. Ik duim voor je dat er iets zinnigs uit die onderzoeken komt, want dat geklooi is zwaar waardeloos.

  • dat hoop ik ook….. zeker weten, zeer vermoeiend….

   maar….. de medicatiewijziging slaat ook goed aan, en die winst neemt niemand me meer af

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.