johnvoois

Het al weer vrijdag inmiddels…. ben ongeveer een half uur thuis inmiddels na een avondje Jeans in De Tamboer in Hoogeveen waar ik eerder vanavond met stresskip Grode Kloine Zus heengereden was. Ze zat al heel lang op zeer belangrijk bericht te wachten en dat kwam maar telkens niet…. terwijl wij even later met Petra van Karel in de foyer aan de koffie stonden pingelde haar telefoon en even later zagen Petra en ik aan happy Anita om ons heen dansen, haar avond kon niet meer stuk, dus de mijne al helemaal niet!

We hadden weer kaartjes op rij 1 en weer in het midden, net als afgelopen zaterdag en dat gaf mij na de pauze natuurlijk de uitgelegen kans om de Mysterie-guest John Voois, (Jeans-15) te fotograferen.

Zoals altijd vloog ook deze avond weer veeeeeeeeeel te snel voorbij en ook net als altijd liep ik ook vanavond met een soort van heimwee-gevoel in mijn buik terug naar de auto. Ach ik mag niet zeuren, ik ga al heerlijk vaak en na nu kan ik weer aftellen tot zaterdag over een week want dan is de club in mijn hometown, Assen, heerlijk vooruitzicht toch?! Heb er nu 6 gehad en er staan nog 14 in de agenda plus 2 in de wacht… en wie weet komt er nog wel wat bij ook…we zullen het zien.

Op naar bed…. morgen (straks dus) weer bijtijds op en naar De Hoge Veluwe met Daphne, ook daar heb ik veel zin in, welterusten!!

12 Hartenluchtjes op “25-6 Hoogeveen”

  1. Ja Edward dat is ook wel zo, maar… ik heb het ook heel erg hard nodig op dit moment… om in balans te blijven.

   Dat probeer ik ook volop!!

  1. 😉 dat geloof ik wel hoor…..

   En ja Jeans bezoek ik elk seizoen heel vaak maar dit seizoen is extra speciaal en dus ga ik vaker.

   Ja 😉 dat zeker weten!

 1. Voor jou lijkt het altijd of je de show voor het eerst ziet, zo enthousiast ben je. Zo leuk!!
  Fijn dat het weer een heerlijke avond is geweest, al twijfelde ik daar niet aan. Op naar de volgende voorstelling!

  Liefs Frederique

  1. Eh ja terwijl ik het juist zo leuk vind dat het dat niet is.

   Dank je wel lieverd, nee hoor hoeft nooit 😉

   Ben bezig…. nog 9 nachtjes, deze nog meetellend.

   liefs -x-♥

 2. Ik wilde schrijven: wat zie je er bijzonder charmant uit! Klik ik op je blog, krijg ik een heel andere foto te zien. Ook leuk natuurlijk, maar jou vind ik toch het leukst 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.