logojeansAch wat heb ik lang uitgekeken naar seizoen 25 van Jeans, het jubileum waarover de geruchtenmachine op volle toeren draaide maar heel veel keurig geheim gehouden kon worden… Na heel lang aftellen was daar dan die 25e september en ging ik met Anita op reis  naar Vonnie om daar te eten alvorens we de eerste voorstelling zouden gaan bewonderen.  En hoe totaal anders dan verwacht en gehoopt verliepen die maanden. 29 februari aanstaande wordt de jubileumshow van 28 september herhaald. Het seizoen gestart en gestopt met dezelfde show. Dat is dan voor cast en crew 68e voorstelling en voor mij, als alles goed gaat, de 24e. De laatste show van Jeans-zelf, zonder jubileumeditie dus, is in Heerenveen op 25 februari, waar ik bij zal zijn met Anita mits er iets onverwachts gebeurt natuurlijk.

Xander

En voor je het dan goed en wel beseft realiseer je je dat je al in de laatste maand van deze tour zit. De cast en crew draaien vanavond hun 52e voorstelling alweer… voor mij de 18e. Samen met Daphne op rij 1 in het mooie theater De Molenberg te Delfzijl.  Met het winterse weer is het goed dat we niet zo heel ver weg hoeven vandaag, je weet immers maar nooit wat je onderweg allemaal tegenkomt. Nou ligt Delfzijl ook niet naast de deur maar het is altijd nog dichterbij dan Amsterdam, om maar een zijstraat te noemen.

Hoe of de show vanavond exact zal verlopen kan ik alleen maar raden. Xander heeft een teen gebroken en zal minder op toneel staan, met zijn stem is niets mis dus in die zin zal hij wel alles doen maar in zijn dansroutine dus zeker niet. We gaan het dus wel beleven. Ik ben in ieder wel van plan, volop, zo mogelijk meer als anders, deze show in mij op te zuigen, het pitamientjes-tekort zo veel mogelijk aan te vullen.. met nog steeds loszittende tranen betwijfel ik of ik het op zekere momenten droog zal gaan houden maar ook daarvoor ga ik mijn best doen. Ik zal me in ieder geval in de Jeans-deken wentelen en wellicht een hoekje ervan als zakdoek gebruiken *glimlach.

bloemenbennie210116UPDATE: 22-01-16: 01.00 uur
Wat een heerlijke avond was het!! Eén van de mooiste Jeans-avondjes ooit! Kan niet verklaren waardoor het nou precies kwam maar deze avond zal ik niet snel vergeten. Al binnen de 1e 4 maten van de muziek bij de start van de show zaten mijn emoties hoog in positieve zin en dat steeg alleen maar. Ik heb genoten met hoofdletters.
En aan het eind van de show kreeg ik van Bennie, de drummer, zijn boeket bloemen, als kers op deze toch al zo feesttaart-avond!
Op dit moment zit ik nog in de 8e hemel… en hoop ik van harte dat ik daar blijven mag voorlopig, oke terug naar de 7e is ook goed glimlach
Een intens dankbaar mens wenst jullie welterusten.

 

6 Hartenluchtjes op “25-52-18”

  1. O wat gaaf! Heerlijk zo lekker zweven.
    Ik zag je lijst met alle Jeans leden en eentje daarvan heeft bij mij op school gezeten. Ik heb hem vaak gesproken. Toen kon hij al heel mooi zingen en gitaar spelen.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.