25-25-11

demaagd25-191115

 

Met vanavond de 25e voorstelling voor de cast voor de boeg zat ik er voor de 11e keer bij. Deze voorstelling stond dan niet op mijn oorspronkelijk lijstje maar omdat Edwin mij meldde dat hij Sophia zou vervangen én ik het geluk had nog kaartjes op rij 1 te kunnen krijgen toog ik vanmiddag naar Bergen op Zoom. Afstanden in Nederland, ach, ze stellen eigenlijk weinig voor maar als je van de ene in de andere file beland… wordt het gevoelsmatig toch wel een ander verhaal. Assen – Bergen op Zoom is 3 uur normaal gesproken maar ik deed er de heenreis 4,5 over en kwam dus redelijk geradbraakt het theater binnenvallen nadat ik ook nog eens een kwartier als een zotte rondjes had gereden voordat ik mijn auto kwijt kon. Blij was ik wel dat ik een klein toettoetje heb want die heb ik op een onofficiële parkeerplaats geplakt me realiserend dat dit een bekeuring zou kunnen opleveren of erger nog, een wegsleepactie.
Dat nam ik voor lief, ik was al zo ontzettend veel later dan gepland. Bovendien heb ik dat voor Jeans wel over, en voor Edwin dubbel en dwars natuurlijk.

 

edwin191115bergenopzoom

Met een enorm zucht van opluchting viel ik om 19.30 Edwin in de armen, bijna letterlijk want in mijn haast struikelde ik bijna glimlach, we hadden gelukkig nog tijd om een bakkie koffie te drinken alvorens we de zaal in moesten. De broodjes die Liesbeth gescoord hadden lieten we in vertrouwde bewaking bij Petra achter om ons daar in de pauze over te ontfermen. De 2e helft was natuurlijk subliem genieten met Edwin als mysterie-guest. Wat is het toch prachtig te zien hoe hij nummers die hij 17-18 jaar geleden deed nog kan uitvoeren op bijna identieke manier als dat hij toen deed. Optimaal genieten, echt kippenvel !!

Na de voorstelling wederom nog even met Edwin gebabbeld en na een hartelijk afscheid hielp ik Petra met opruimen waarna Liesbeth en ik de auto weer opzochten. Die stond er nog keurig en zonder bonnetje achter de ruitenwisser, zal ik dan toch nog een beetje geluk gehad hebben vanavond? Wie weet, afwachten maar wat de postbode nog brengen zal grinnik

We reden naar Breda omdat Liesbeth vanaf daar makkelijker thuis kon komen dan vanuit Bergen op Zoom, na haar afgezet te hebben reed ik door en om kwart voor twee ving manlief me met een beker dampende koffie op. Na hem bijgepraat te hebben ging hij het bed opzoeken, hij is niet meer beneden gekomen dus ik vertrouw er maar op dat hij hem gevonden heeft glimlach.. en kon ik hier aan de slag. Foto’s op de pc zetten en natuurlijk enkele zaken bij werken en dit logje schrijven…

Straks zal ik mijn (v)echtgenoot volgen… hopelijk ook nog even wat slaap pakken… straks weer op tijd op, de ochtend staat vol in mijn agenda maar om 13.00 uur ongeveer begint mijn weekend en de agenda is helemaal leeg! Ik hoop op ‘bijslapen’ … en fysieke energie opdoen… we zullen het wel zien, we gaan het beleven. Welterusten!!

 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

  1. Mens…. wat jij niet voor Jeans overhebt…… , ze hebben vast géén trouwelijk fan.

    • 😉

      Die vraag kan ik gelijk beantwoorden…. niets !!! wat ook maar de vraag is, ik zou ‘m in een flits van een seconde beantwoorden met: ‘tuurlijk…. ‘ 😉 Zij zijn ‘gewoon’ een wezenlijk deel van mijn bestaan en dat al vele jaren. Ik kan tot in het hiernamaals schrijven om te proberen dat uit te leggen maar dat zou dan nog niet overkomen denk ik omdat het 99% gevoel is. Ik kan in ieder geval nooit in genoeg woorden, noch de juiste, beschrijven wat zij voor mij betekend hebben en nog steeds betekenen.

      Dat weet ik niet, daar let ik nooit op, ken wel een paar al sinds jaar en dag en die kom ik dan soms ook wel tegen in de theaters maar verder let ik er niet op, ik kom er immers niet voor hen?!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.