25-2 (Jubileum ….voor) = Utrecht

jubileum1

 

Al maandenlang liggen kaartjes voor de jubileumvoorstelling van JEANS in mijn mandje en natuurlijk had ik ze regelmatig in de handen. Vandaag is het dan eindelijk zover.
Vele ‘ex-(wat een naar woord is dat toch eigenlijk)-jeansjes’ komen weer op de planken terug om samen met de nieuwst cast een mooie show op te voeren. Dat die show anders zal zijn dan de reguliere show die dit seizoen in vele theaters zal spelen is op zich logisch, alleen al vanwege de deelnemers, maar hoe en wat precies weet ik nog niet. Daar zal ik vast meer over kunnen vertellen als ik vannacht weer thuis ben en dit logbericht kan gaan aanvullen.

 

jubileum2

 

 

Ik ben in ieder geval heel blij dat mijn beide nrs.1 van die ‘ex-jeansjes’, de mannelijke en de vrouwelijke, van de partij zijn. Dat alleen al was voor mij een reden om kaartjes voor deze voorstelling te regelen ergens vorig jaar. Natuurlijk vind ik het ook erg leuk om al die anderen weer te mogen zien en horen, allemaal met een verschillend aantal jaren geleden dat zij deel uitmaakten van de cast. Ook ben ik reuze benieuwd natuurlijk naar de gekozen liederen, kan wel van alles gaan proberen in te schatten maar dat is natte vinger werk, ik laat me maar gewoon verrassen 😉 Het zijn allemaal talenten die hun sporen ruim verdiend hebben en nog volop bezig zijn met hun passie. Dat stralen ze ook allemaal uit, da’s écht genieten! Op de foto hierboven staat een deel van de cast van vanavond, van links naar rechts zien jullie:
Roy van den Akker (show 13), Nigel Brown (vanaf show 22), Bennie Holzken (shows 18 t/m 23), Remko Harms (shows 14 & 15), Frits Sissing, Brigitte Nijman (shows 3-2, 4 & 5), Laura Vlasblom (shows 2-2, 3-1, 3-2 & 4), Antje Monteiro (shows 2-1 & 2-2), Pearl Jozefzoon (show 18), Ellen Evers (shows 1-1 & 1-2), Sophia Wezer (show 5), Roberto de Groot (show 5), Edwin Gerritsen (shows 6 t/m 12), Eileen Schilder (shows 12 t/m 22), Harold Verwoert (shows 3-2 t/m 8) Tony Neef (shows 2-2, 3-1, 3-2, & 4). Welke (voormalige-)castleden we nog meer gaan zien is een verrassing op dit moment maar dat zal ik vast vannacht ergens wel aanvullen hier.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. Wat knap dat je dat allemaal bij houdt! Ik wens je héél veel plezier vanavond!

 2. Ik wens je onwijs veel plezier!! Genieten……

  Liefs Frederique

 3. Wow, wat een goede cast! Dat moet een geweldige avond worden, kan niet anders. Heel, heel veel plezier, Mel. ????????

 4. Wat die vraagtekens daar doen, weet ik niet, maar ik tikte ze in als smiley’s . Dus….

 5. Geniet er fijn van,maar dat zal wel lukken.
  Liefs, Ria

 6. Dit wordt weer een gedenkwaardige avond en jij was erbij.
  Heel veel plezier!
  Liefs en een knuffel

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.