24 graden op 12 oktober

 

Wie verzint het nou? 12 oktober en in een zomerjurk met bloten benen en armen door een dierentuin kunnen mogen lopen? Ik niet natuurlijk, velen met mij niet, maar genieten doen we er wel allemaal van, toch? Terwijl de natuur volop haar herfstkleding uit de kast haalt laten wij het nog even hangen want het is nog te warm om het aan te trekken.

 

 

Doordat ik van de zomer van diverse lieve mensen om me heen talrijke punten kreeg kon ik lekker sparen voor mooie kortingen op dierentuinen en andere zaken. Nou boeit dat laatste me niet maar het eerste dubbel en dwars en zo konden we dat dus vandaag ook doen en er dubbel en dwars van genieten toen we met zijn 4-en naar Rhenen gereden waren. Ik heb nog veel korting liggen dus ik kan nog wel ff vooruit ook, zalige wetenschap en mooie vooruitzichten of niet dan?

 

 

Ik had om 7.00 uur Anita opgehaald, en rond 8-en waren we in Emmen. Met Herman en Danielle en de rolstoel in de auto reden we verder en om even voor 10.00 parkeerden we de auto en weer even later zaten we aan de koffie.

 

 

De zon lokte dus al snel vervolgden we onze weg. De rolstoel werd deels door Danielle gebruikt, deels door onze fototassen en deels door mij want mijn casco probeerde vandaag volop roet in het eten te gooien, dat liet ik uiteraard niet toe en maakte dus ook neermalen heel dankbaar gebruik van de aanwezige rolstoel. Dat dat kan komt doordat Danielle op mijn advies met CBD begonnen is en sinds mei ondergaat zij ook tal van fysieke en mentale verbeteringen. Ze kan weer lopen zelfs, niet lang, niet ver, maar heej toch wel heel wat stappen als je bedenkt dat ze voorheen geen stap kon zetten zonder dat ze zich aan alles moest vasthouden etc.

 

 

Uiteraard, zoals altijd als je veel plezier hebt, vloog de dag om en tegen 4 zaten we weer in de auto om huiswaarts te keren. De terugreis was bijna 1 hele file van start tot eindpunt, jemig! Onderweg een rookpauze ingelast en een volgende stop bij de Mac voor een ijsje. Terug in Emmen namen we afscheid en stapten Anita en ik in mijn auto en reed Anita ons naar mijn huis, ook hier weer met een omweg want van de normale route was een groot deel afgesloten. Manlief wachtte ons op met dampende pannen en koffiebekers, dus we konden gelijk aanvallen.

 

 

Ik heb de foto’s op de pc gezet, Anita fotografeerde vandaag met mijn reservecamera en de lens van Daphne, en die hebben we bekeken en uitgezocht. Na het eten bracht manlief haar naar huis en ik vloog onder de kraan door en dook even later in mijn pyjama op de bank en ging de foto’s uploaden.

 

 

Anita’s foto’s staan HIER , Danielle’s foto’s staan HIER en de mijne staan HIER.
Al met al was het weer een heerlijke dag, kon ook eigenlijk niet missen want alles zat mee… op het fileleed en cascoleed na dan maar dat valt weg omdat het plezier vele malen groter was.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

 1. ha die Melody
  dus het lijf wilde niet wat jij wilde , maar een geluk je kon af en toe ff rusten
  en zo werd het al in al een prachtige dag , en dat is aan de foto’s te zien
  en wat een thuis komen hé , warme hap en al gereed 🙂
  slaap wel groet

  • Ha die Karel

   nee helaas… ik ben 55 maar mijn lijf is soms 555, het zij zo… Ja hoor dat was een gelukje, helaas was het grootste probleem de auto waarin we reden…. die zat waardeloos voor mij en daar heb ik een prijs voor moeten betalen maar ja heej, het leven is een feestje als je zelf de slingers ophangt en dat doe ik wel hoor 😉

   Ja nou en of, lekker hoor, je daar geen zorgen over hoeven maken.

   Gelukt hoor, diep in dromenland …. hopelijk jij ook. zwaaiiiiii

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.