Grote familiefeesten zoals we gewend zijn kunnen dit jaar niet gevierd worden…

Sinterklaas-pakjes-avonden maar ook Kerst moet anders dan dat we gewend zijn.

Corona heeft impact van ongekende omvang op alles en iedereen.

Wij mensen, proberen allemaal op onze eigen weg een manier te vinden van hoe we ermee omgaan .. en nu gaan veel gedachten over de invulling van die feesten … maar bij veel mensen spelen ook gedachten mee over de dierenparken, hoe hun situatie is nu en hoe we ze een handje kunnen helpen.

Wildlands helpen willen wij natuurlijk als fans maar niemand van ons beschikt over een put zonder bodem waar we maar naar believen geld uit kunnen halen… projecten in het buitenland krijgen nog minder geld want al willen we nog zo graag, we hebben het gewoon niet.

Redenen te over voor Wildlands om een aantal zaken te combineren en iets leuks te bedenken waar wij als individuen ook mee uit de voeten kunnen.

Onszelf verrassen en/of een ander een mooi geschenk te geven in de feestdagen en daarbij zowel Wildlands als een buitenlands dierenproject te steunen…allemaal in 1 klap… kan door het bestellen van kerstpakketten…

Klik op onderstaande afbeelding en doe jezelf -en anderen-  een groot UNIEK plezier!

6 Hartenluchtjes op “2+ Vliegen in 1 klap”

    1. Ja klopt….

      Heb ik niet echt… Vogels op 1 … daarna reuzen zoals olifanten,nijlpaarden,neushoorns., daarna katachtigen waaronder hyeana bovenal maar als ik echt 1 moet noemen dan het Zeepaardje

      en de jouwe dan ?

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.