Al over half elf in de avond, normaliter zwerf ik rond deze tijd meestal al diep in dromenland maar vanavond niet want ik ben net thuis, 2e avond op rij veel later dan zou moeten maar heej als er mooie redenen voor zijn kan dat natuurlijk geen kwaad.
Gisterenavond China Lights in Rhenen, op bijna 2 uur rijden vanaf huis, en vanavond de 1e Wildnights van de 3e editie in mijn 2e thuis, eigen dierentuin in Emmen op ruim een half uur afstand (als ik tenminste de toegestane snelheidslimiet overschrijd en dat ik deed ik zopas ruimschoot *grinnik, af en toe stout zijn mag best toch?*.

Man man man wat een feest… De weergoden waren wederom aan mijn kant, amper wind, prima temperatuurtje en dus de jassen los en natuurlijk volop foto’s maken. Tal van wijzigingen tov de 2 voorgaande edities en alleen maar leuk, leuk, leuk! Met natuurlijk aan het eind van de avond de klapper, een lichtshow op het Kompasplein om deze 1e Wildnights goed af te sluiten. En ongelofelijk, wat is het heerlijk om nu bij zoiets niet meer de hoeven vluchten, dit te moeten vermijden omdat mijn heksenketel dat niet aan kan, nu dus wel dus heb ik de ogen open gehouden en alle kanten op gekeken om maar niets te hoeven missen van dat spektakel in de lucht boven me. Ik zat er met kippenvel bij en niet van de kou. Het ontroerde me op zeker moment zelfs, te beseffen dat mijn hoofd rustig bleef en niets dreigde te ontstaan in mijn bovenkamer. Nog steeds kan ik deze bijkomstigheden aan mijn ‘genezing’ als een echt wonder ervaren en nog steeds kan dat me enorm ontroeren.

Tussendoor beleefden we ook nog iets… ik raakte mijn jas kwijt… op zich niet zo heel erg want ik heb er nog eentje aan de kapstop hangen maar in mijn jaszak zat wel mijn doosje sigaretten, nou zijn die sigaretten niet zo erg maar dat doosje wel dus mijn humeur daalde acuut onder het nulpunt… voor naar kantoor en een nieuw abo-pasje laten drukken terwijl Herman de route terugliep om naar mijn jas te zoeken… die hij niet vond want Herma en haar man hadden hem gevonden en waren ons gaan zoeken dus de schrik was snel weer voorbij en het leed geleden… oeffff… toen sloeg de honger toe en liepen we in een strak tempo naar Tweestrijd, de 8-baan die ook open is en waar ook foodtrucks staan… daar gingen we zitten op het terras terwijl we ons te goed deden aan gegrilde kippenpoten/vleugels… jummieeeeeeee

Wat we vanavond ook deden was natuurlijk de prijs uitreiken aan Herma. Zij had de afgelopen weken gestreden… nou ja, niet eigenlijk wegens het ontbreken van geduchte tegenstanders… voor een prijs van “Raad je Plaatje” dat wij elke week op onze Wildlands-Blog hebben. Een andere die-hard fan, Alie, was erbij en ook zo lief om een foto van ons 4-tjes te maken.

Al met al een zeer geslaagde middag en avond die ons heel veel plezier heeft bezorgd en natuurlijk tal van foto’s, klik maar eens HIER 

2 Hartenluchtjes op “1e Wildnights 2018”

 1. al in al een geslaagde avond daar in je 2de huis 🙂
  en wat mooi om te lezen dat je veel baat hebt bij de ingeslagen weg met wat druppels haschies om het zo maar te zeggen
  ik heb m’n best gedaan hoor om de plaat te raden hohoho , maar makkelijk is het niet
  ik sluit zo af
  slaap wel

 2. Ja hoor zeker weten.

  Ja he…ben er ook heel erg blij mee hoor!!

  Haha ja dat heb ik gemerkt en je had het nog een paar keer goed ook, extreem knap, ik buig diep voor je hoor.

  Hoop dat je lekker geslapen hebt en vandaag een fijne dag hebt…. ik ga de rust in want na deze hectische week zegt t lijf nu effe ‘ik neem een snipperdag’ 🙂

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.