1e Wildnights

Hoe blijdschap en ‘balen als een stekker’ elkaar in een onvoorstelbaar rap tempo kunnen aflossen weet ik onderhand wel maar toch gebeurt het zo af en toe nog wel eens dat het me verrast en dan wel in de meest onaangename zin des woords. Maar oké, ik wil een leuk blog schrijven geen zeurblog, zeker nu voor de kerstdagen niet. Tot aan halverwege de middag was deze dag een regelrechte K(walitatief) U(itermate) T(eleurstellend)-dag, ik heb zelfs knetterhard gevloekt, niet dat dat iets oploste maar oké.

Anita, alsof ze het aanvoelde, belde en binnen 5 seconden zei ze dat ze eraan kwam. Na samen wat boodschappen gedaan te hebben kwam Wildlands ter sprake, wanneer Wildnights zou beginnen, nou vandaag dus. Dan gaan we daar straks heen zei ze. Ik regelde ad hoc het eea voor mijn maandagmeneer en rond half vijf zaten we in haar auto en reed ik naar Emmen. Eenmaal binnen de poorten verdween mijn sjaggerijn als sneeuw voor de mist en had ik het acuut weer helemaal naar mijn zin. De 1e Wildnights 2017 was van start gegaan en qua publiek was het niet druk, meer personeel dan gasten telde ik al snel. Met bijna allemaal wisselden we wat woorden en hun enthousiasme werkte aanstekelijk. Heerlijk!!!

Rond 8 uur waren we rond en inmiddels ook koud genoeg om huiswaarts te willen, rond half negen was ik thuis en zette ik de foto’s online, ik heb ze niet allemaal gecontroleerd, daar had ik even geen zin in maar er zitten wel leuke tussen. De nummering van mijn camera overschreed ook het maximale dus de volgorde klopt ook niet omdat ik geen zin had (noch energie) om vele foto’s om te nummeren. Hoe dan ook, de 1e Wildnights 2017 was voor mij een feestje, die ik heb vastgelegd, wil je ze bekijken kijk dan HIER!

15 hartenluchtjes op “1e Wildnights

  1. allereerst een woord van waardering over jou invulling van dat woord wat veel wordt gebruikt als het ff niet gaat zo men wilt hohoho
    maar daar brachten al die kleuren in de duisternis snel verandering in zal ik wel al
    hoe reageren de dieren daar nu op , die raken volgens mij dan ook van de leg

    slaap wel groet

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.