1e dag van de rest van mijn leven ???

Vandaag dus de 1e sessie van bioresonantie zoals ik HIER al beschreef… nou dat was wel ff wat… sjonge jonge…

Na een serie uitgebreide testen blijk ik allergisch te zijn voor een aantal producten en wil ik me beter gaan voelen moet ik ze dus voortaan niet meer aanraken…. misschien ooit weer langzaam en voorzichtig opbouwen om het lijf er weer aan te laten wennen, succes NIET gegarandeerd wat dit betreft, maar zover zijn we nog lang niet.

Voortaan moet ik dus voorkomen dat de volgende producten mijn lijf binnenkomen:
Koffie ~  Tarwe ~ Koemelk-producten ~ Soja-producten ~ Lactose-producten ~ Aardappelen ~ Tomaten ~ Spinazie ~ Varkensvlees ~ Uien ~ koolzuurhoudende dranken ~ Haver ~ Gerst ~ Wortelen ~ Peulvruchten ~ Walnoten ~ Pinda’s

Oftewel, ik mag aan de slag en de Appie opnieuw gaan uitpluizen om te ontdekken of men de producten heeft die ik wel tot mij mag nemen en zo ja waar ik die dan in de winkel kan vinden….

Dit betekent dus ook dat kaas niet meer mag, een ijsje bij mijn meisje halen uit den boze is, uit eten gaan een heel stuk moeilijker gaat worden, ik moet gaan strijden met mijn koffieverslaving en moet gaan wennen aan slootwater dat men thee noemt… geen patat meer, geen broodjes uit de oven, geen lekkers bij de koffie tenzij het van spelt of mais is gemaakt..

Het 1e doel is de divertikels in mijn dikke darm weer in normale staat en bevrijd/verlost van chronische ontstekingen te krijgen….. wish me luck please snikkkkkkkk

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

20 reacties

 1. Vijf jaar geleden nam een (op zichzelf vrij onschuldige. niet-actieve) bloedziekte mij in één klap twee liefdes af, m’n fiets en m’n tennisracket, Ik heb 72 uur rouw betracht en ben me gaan toeleggen op wat ik nog wél mag doen: lezen en schrijven.

  Met zelf vrijwel geen eetbeperkingen, heb ik makkelijk praten; toch denk ik dat het je zal helpen als je minder kijkt naar producten die je níet mag eten, en de te meer naar die je wél mag hebben. Al zijn het er minder in aantal, ze kunnen toenemen in kwaliteit. Sterkte!

  p.s. Ook mijn voorliefde gaat uit naar koffie, maar thee met variërende vruchten- of andere smaakjes kan lekker zijn

  • inleveren heb ik al vaker moeten doen in mijn leven….. dat is dus geen nieuw iets voor me….

   Ik ga er gewoon voor en zie wel wat het me brengt….. ik wil me beter voelen en als ik daarvoor dit moet doen dan zij dat zo…. alles went uiteindelijk.

 2. Ontzettend moeilijk. Sterkte en succes.

  • nou simpel is t niet inderdaad, ben net terug van de appie, met zoonlief, wat een zoektocht, wat een etiketten en wat een zooi zit er overal in….

   maar goed…. ik zal er wel aan wennen, ga t in ieder geval proberen. dank je wel.

 3. Het zal niet mee vallen het nieuwe dieet. Maar als je je steeds beter gaat voelen wordt je ook gemotiveerder en gaat het je vast lukken. Heel veel sterkte en succes.

 4. En waar zit hem nu de resonantie in? Of komt die pas later aan de orde?

  • 😉 Met een aantal dingen worden diverse zaken in het lichaam gemeten…. dat is de resonantie en hoe die zich dan vormt is het antwoord op dingen die je wel / niet kunt verdragen , waar je lichaam goed/slecht op reageert… daarnaast wordt met die apparatuur ook in een aantal sessies getracht eea weer op orde te brengen….

 5. Dat gaat een uitzoekwerk worden 🙁
  En geen koffie?! Oei dat zou ik lastig vinden. Maar goed ik wil het ook proberen dus wat koffie inname betreft doe ik met je mee. Weliswaar vanaf maandag (altijd vanaf maandag!) 😉
  Sterlte Xxx

  • ja klopt….etiketten lezen voortaan…… aach over een paar weken weet ik vast al veel meer dan nu 😉

   Koffie vind ik inderdaad ook lastig… maar ja…. niet geschoten is altijd mis dus ik ga t gewoon proberen….
   Brood en vleeswaren die wel mogen zijn prima te eten hoor….

   Dank je wel xxx

 6. De meeste tijd gaat in het begin vooral uit naar etiketten lezen. En dan nog zul je altijd twijfelgevallen houden. Die producten kun je de volgende keer evt. meenemen om te laten testen.
  Focus je op wat je wél mag want die lijst is véél langer (-:
  Het komt goed, schatje ♥
  I wish you luck!

  • klopt…. maar dat is niet erg, bij twijfel nooit inhalen… is mijn motto

   Eh ja dat probeer ik maar lukt vooralsnog niet….

   tuulk…. thnx ♥♥

 7. Ja natuurlijk wens ik je succes, het lijkt me eigenlijk niet te doen!
  Doet me denken aan een mopje dat ik ooit hoorde.
  Komt een man bij de dokter die niet lekker in z’n vel zit maar graag heel lang wil leven. .
  Dokter kijkt hem na en zegt;” U kunt beter stoppen met roken, met drinken en de vrouwtjes achterwegen laten”
  De man vraagt “en dan blijf ik echt veel langer leven?”vraagt de man.
  Zegt de dokter. Dát kan ik U niet beloven, ik beloof U alléén dat het veel langer LIJKT’!

  • dank u dank u… komt goed hoor…… is wel ff anders ja, maar niets is onmogelijk tot het tegendeel bewezen is…. en ik geef niet op, dat weet je

   haha ja die had ik al eens gehoord…..

 8. Oeps dat wordt een omschakeling zeg.. Maar inderdaad als je het niet probeert weet je zeker dat er niks verandert! Dus veel succes!!! XXX

 9. Nou dappere, veel geluk!
  Mijn dochter is gestopt met melkproducten.
  Het helpt haar fantastisch.
  Misschien per product uitproberen en niet allemaal tegelijk?

  • 😉 Dank je wel , komt goed hoor.

   Daar was ik al een tijd geleden mee gestopt…. deed wel wat maar lang niet genoeg….

   Ja dat had ik ook liever gehad maar dat had geen zin werd mij verteld…. dus tja zij hebben er verstand van toch,

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.