12 nog tot Died!

Al een hele tijd tel ik af….

23 augustus genoot ik met elke vezel in De Kampagne te Den Helder van een voorproefje (die ik dankzij een heel lieve medewerker van het theater aldaar 3x mocht zien ipv 1x.. bofkont ben ik wel hè *glimlach*) In die tijd was ik al, ook na lang wachten en aftellen, in het bezit van kaartjes voor de 1e volle voorstelling in Theater Figi te Zeist op 13 oktober. En tja ondanks dat het aftellen tot het beschikbaar komen van de kaartjes, én het geluk hebben er een aantal te kunnen bemachtigen, stopte het aftellen niet en ben ik nog steeds aan het aftellen. Vandaag dus nog 12?. Dat vraagteken heeft natuurlijk alles te maken met hét virus want dat is nóg láng niet klaar met ons, (- – – met dank aan -ik-zeg-niets-want-ik-wil-de-heerlijke-sfeer-rondom-Died niet uit mij wegjagen door negattief gezeur- – -)

Zoëven kreeg ik een apje met een link…  dáár wordt een mens tóch blij van? Ik wél in ieder geval!!!

 

 

Duimen jullie voor ons mee dat het doorgaat? Bedankt!

20 Hartenluchtjes op “12 nog tot Died!

  1. 😉

   We gaan het zien… de voorstelling is om 19.00 … dus ergens rond 21.00 ofzo geen idee afgelopen… Anita weet nog niet of ze vrij is en zo ja hoelaat die dag als het niet de hele dag is …

   afwachten maar…. en ik app je wel ff dan

     1. Grappig , hoewel ik nog geen fan van hem ben zal ik eens informeren bij de schouwburg of ik daar een kaart kan reserveren. Je kent me hé, online verkoop is niet mijn ding. Zelfs als het géén wereldvoorstelling zou zijn verdient hij wel eenmalig mijn support.

 1. Ik las vandaag bij Rick De Leeuw op Facebook dat alle optredens van hem en zijn band tot het eind van het jaar afgelast zijn… ik vrees er toch een beetje voor. Maar ik duim wel mee hoor 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.