11 dagen maar liefst was het al weer geleden dat ik in mijn 2e thuis rondhobbelde, veel te lang natuurlijk en dus sprak ik met mijn Emmens duo af gisteren te gaan, zoals (bijna) altijd op dinsdag want dat is toch wel mijn standaard dierentuindag. Amper die afspraak gemaakt kreeg ik een uitnodiging voor koffie met gebak ivm een verjaardag, vandaag dus. Nou wil ik best wel 2 dagen achtereen in mijn 2e thuis rondlopen maar fysiek is dat helaas niet mogelijk. Aangezien het Emmense duo diezelfde uitnodiging had gekregen was het natuurlijk heel simpel de afspraak te wijzigen en zo doende stond ik dus vanochtend op tijd bij hen voor de deur en rond openingstijd klonken dan ook de bliepjes van de ingangspoortjes.

De jarige job was al binnen samen met een vriendin die hem meestal vergezelt, net als wij idolaat van Wildlands en ook al wonen zij dan in het Duitse, toch komen zij ook vaak naar Emmen toe, wij kennen hen dus al erg lang. De vaste fans kennen elkaar al snel als je vaak in de zoo bent. We trokken verder de hele dag met elkaar op en rond de afgesproken tijd verzamelden we op de afgesproken plek om daar de anderen te ontmoeten waarna we aan de koffie met gebak gingen. Het vertoeven in de Wilde Landen, zoals wij dat noemen, is altijd een feestje maar als je extra gezelschap hebt en bovendien een jarige in je midden is het natuurlijk extra leuk! De dag vloog om en voor we het wisten was het 17.00 uur, sluitingstijd, dus moesten we weer door de poortjes om afscheid van elkaar nemen en huiswaarts te keren. Kortom een heerlijke dag, weer eentje om in te lijsten.

Overige foto’s staan H I E R

12 Hartenluchtjes op “11 Dagen, extra feest”

  1. 😉 Dank je wel lieverd, doe ik ook hoor….. ik ben nog steeds ‘schade’ aan het inhalen van al het genieten dat ik jaren niet kon…

   Het is zó bijzonder te ervaren dat ik me vrij kan bewegen zonder dat ik stijf sta van de stress/angst/onderdrukte paniek etc, dat ik het ‘gewoon’ allemaal kan zonder ook maar de geringste vorm van dwang te moeten hoeven toepassen. Mijn wilskracht kan met vakantie 😉

   X <3 x

    1. Ja klopt… ik zou willen dat ik dat in woorden kon vatten om het uit te leggen om een wijze zodat iedereen écht begrijpt wat ik voel maar helaas lukt dat me niet 😉

      1. Ja dat geloof ik wel, voor zover ik jou ken 😉

       Klopt ook… en al was ik het me toen niet zo intens bewust, ik realiseer me nu wel dat ik heel veel gemist heb door die ziektebeelden en dat vind ik dan weer jammer want ik ben al ruim over de helft van mijn leven… 2 jaar op weg nu en hopelijk volgen er nog velen…

 1. ha die Melody
  fijn te lezen dat jullie een top dag hadden met z’n allenen dat jij de schade van de afgelopen jaren genietend kan inhalen
  fijne avond groet

  1. Ha Die Karel…. klopt helemaal. We hebben lekker over je geroddeld vandaag en kijken uit naar onze afspraak 😉

   Dank je wel, jij ook, zwaaiii

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.