1 stap vooruit en 2 achteruit?

Ik hoest me suf tot kokhalzen toe, allemaal zenuwen…

Eergisteren zag ik onze Bilbo vreemd bewegen… verder niets aan de hand ogenschijnlijk.
‘Dierenarts?’ zei iemand hier… ‘Als ‘t écht moet ga ik wel maar liever niet, zeker nu niet…’ was mijn antwoord.

Vannacht ben ik bij hem op de bank gebleven want gisterenavond uitte hij meermalen kreten en gromde hij vervaarlijk tegen de rest van ‘t spul.
Zo niet Bilbo!!!
Kortom, vanochtend de dierenarts gebeld. Vrije inloopspreekuren bestaan niet meer, alles moet op afspraak, en dat kon vandaag alléén nog maar om 17.45. Tenzij het écht écht écht een spoedgeval zou zijn. Nou nee, dat leek mij niet, al ben ik momenteel emotioneel verre van stabiel dus iets objectief beoordelen zit er nu écht niet in.

Duim alsjeblieft dat ik hem levend en op weg naar beterschap mee terug naar huis mag nemen?

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

U P D A T E

“Van alle mogelijke opties is deze het meest te prefereren hoor”, zei de dierenarts op geruststellende toon toen ze zag dat ik het een beetje te kwaad had, naar het waarom hoefde ze me uiteraard niet te vragen.

Wat bleek nou?
Bilbo had een abces van de ene heup naar de andere over de breedte van de rug en een deel van zijn staart. Die werd vervolgens opengemaakt en leeggehaald (stinken!!!) en daarna schoongespoeld. Met een aantal injecties en een zichtbaar opgeluchte poezel (en diens personeel) kon zoonlief ons weer thuis brengen. De komende 5 dagen moet hij een aantal medicaties binnenkrijgen maar dat is gelukkig geen probleem, als je het trucje kent wordt geen kat je de baas.
Kortom… Bilbo zal binnen een paar dagen weer de oude zichzelf zijn naar verwachting van de dierenarts en dat is natuurlijk het mooiste nieuws van deze dag!

Dank jullie wel voor al het duimen, het heeft geholpen!!!

44 hartenluchtjes op “1 stap vooruit en 2 achteruit?

 1. ha die Melody
  dus je kwam ff buurten , enzag een mooie kat
  en thuis lag de kat ziek te zijn , maar gelukkig las ik dat al is wel

  ik was de hele dag weg te wandelen
  fijne avond groet

 2. Ik lees het nu pas. Pffff…. wat erg. En je hebt al zoveel op je bordje. Gelukkig kon er wat aan gedaan worden. Heel veel beterschap. Kusssss.

  Liefs Joanne

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.